Πρώτο θέμα συζήτησης σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου - Με τέρμα επίπεδη κοιλιά και μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι η Τζούλια Νόβα

"Κόλασε" με το καλλίγραμμο σώμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώτο θέμα συζήτησης σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου - Με τέρμα επίπεδη κοιλιά και μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι η Τζούλια Νόβα

Οι αιθέριες υπάρξεις της showbiz απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς στην Μύκονο, φορτίζοντας τις μπαταρίες τους εν όψει του φθινοπώρου που ξεκινά σε λίγες μέρες. Ανάμεσα σε αυτές και η Τζούλια Νόβα, η οποία ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων προκειμένου να ξεκουραστεί.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον «Τροχό της τύχης», έβαλε το μαγιό της και πήγε να κάνει τις βουτιές της στο beach bar SantAnna στην Παράγκα όπου την εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Η εμφάνιση της Τζούλιας Νόβα

H Τζούλια διατηρεί ένα κορμί «φέτες» και φορώντας μαύρο μπικίνι προκάλεσε παραλήρημα στον ανδρικό πληθυσμό! Η τέρμα επίπεδη κοιλιά της μάλιστα είναι το κάτι άλλο. Είναι από τις μαμάδες που κατάφεραν να χάσουν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να φτιάξουν ακόμη καλύτερο σώμα από ότι είχαν πριν - δείτε μάλιστα πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της.

Δείτε επίσης: Ολόλευκο με πισίνα τεραστίων διαστάσεων - Το υπερλούξ ξενοδοχείο στο οποίο μένει η Τζούλια Νόβα στη Μύκονο

Η αποκάλυψή της για την μητρότητα

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 10/3 η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της και πόσο έχει αλλάξει η ζωή της ενώ αποκάλυψε αν δέχτηκε κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Να υπενθυμίσουμε πως η όμορφη παρουσιάστρια πριν περίπου έναν χρόνο έγινε μαμά για πρώτη φορά και η κορούλα της είναι η πιο μεγάλη αδυναμία της αλλά φυσικά και η απόλυτη προτεραιότητά της. Μάλιστα, η μικρή Δάειρα πλέον έχει ξεκινήσει και κάνει τα πρώτα της βήματα -δείτε εδώ το βίντεο.

Η Τζούλια Νόβα λοιπόν είπε στην εκπομπή:

«Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Είναι 14 μηνών και τη θηλάζω ακόμα. Δεν ξέρω πώς θα το κόψω. Είναι πολύ γλυκό συναίσθημα γι αυτό δεν μπορώ να το κόψω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Για το J2US: «Προς το παρόν δεν είχα άλλη πρόταση εκτός από το Just. Δεν περίμενα να φύγουμε. Προφανώς κάτι δεν άρεσε ή ο κόσμος να μην πίστευε ότι θα φεύγαμε γι αυτό και δεν ψήφισε. Και έξω που με πιάνει ο κόσμος βλέπω ότι σχεδόν σε όλους αρέσαμε πολύ. Κάτι αρνητικό δεν έχω ακούσει».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει κάποια εκπομπή, η Τζούλια Νόβα απάντησε ότι θα της άρεσε να βρίσκεται σε ένα πάνελ εκπομπής, όπως αυτό για παράδειγμα της «Super Κατερίνα».