Ξανά μαζί Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης για χάρη του μικρού γιου τους - Η φαντασμαγορική τούρτα που του ετοίμασαν

Δεν θα μπορούσε να λείπει μία τέτοια μέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου
NDP / Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δύο γιους τους οποίους λατρεύει και θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στην Πάρο). Μάλιστα, κάθε φορά που υπάρχει λόγος γιορτής στην οικογένεια βάζει στόχο να τους μείνει αξέχαστη η κάθε μέρα, με τις εκπλήξεις και τις ετοιμασίες της.

Χθες (29/8), λοιπόν, ήταν τα γενέθλια του μικρού της γιου, του Μιχαήλ Άγγελου, ο οποίος έκλεισε τα 10, και παρόλο που επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα από τις διακοπές τους, φρόντισε να μετατρέψει την μονοκατοικία τους σε παιδότοπο, γεμάτο μπαλόνια και γλυκά (δείτε εδώ φωτογραφία).

Μαζί για τα γενέθλια του μικρού τους γιου η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης

Δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το πάρτι, παρουσιάζοντας και την εξαίσια τούρτα, με τις καραμέλες και τις σοκολάτες πάνω της.

«Τα δέκατα γενέθλια του Mike», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, γεγονός που προδόθηκε από το ίδιο story που ανέβασε στο προφίλ του με την παρουσιάστρια, στο οποίο φαίνεται ο Scooby Doo, ένας άνδρας που ντύθηκε ο σκύλος του καρτούν για να διασκεδάσει τον μικρό Μιχαήλ Άγγελο και τους φίλους του.

Χρηστίδου γενέθλια γιου

Μαραντίνης γενέθλια γιου

Το πάρτι για τον 15χρονο γιο της

Στην Χαλκιδική κοντά στην οικογένεια της, εκεί γιόρτασαν και τα 15α γενέθλια του Φίλιππου με ένα μεγάλο πάρτι μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ανάμεσα τους η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από την όμορφη ημέρα που πέρασαν.

Μάλιστα, τα γλυκά και την τούρτα επιμελήθηκε ο αδερφός της, Γιάννης που έχει γνωστή αλυσίδα με γλυκά, ενώ στο πλευρό τους ήταν και ο πατέρας τους, Θοδωρής Χρηστίδης.

Όπως επίσης είδαμε στις φωτογραφίες, ο πρώην σύζυγός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μαραντίνης δεν ήταν στο πάρτι γενεθλίων, αφού μην ξεχνάμε πως οι δυο τους βρισκόντουσαν στα δικαστήρια για την διατροφή αλλά και για την συνεπιμέλεια των παιδιών (δείτε τις τελευταίες δηλώσεις του τραγουδιστή). Βέβαια οι σχέσεις του με τα παιδιά του είναι εξαιρετικές και τους αρέσουν να περνάνε χρόνο μαζί.

Την ημέρα του πάρτι, λοιπόν, ο τραγουδιστής δημοσίευσε φωτογραφία με το σκύλο του πηγαίνοντας ταξίδι.

Θοδωρής Μαραντίνης