«SOS Επείγουσα έκκληση» - Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζητά δημόσια βοήθεια

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Instagram / Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπως και πολλοί ακόμη διάσημοι, μέσα από τα social media της, προχωρά σε ανακοινώσεις οι οποίες αφορούν κρίσιμες καταστάσεις, κυρίως για θέματα υγείας, με στόχο ο κόσμος να κινητοποιηθεί και να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Την Τρίτη 29/8 το βράδυ, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξής κείμενο: «SOS Επείγουσα έκκληση για ομάδα αίματος μηδέν θετικό και αιμοπετάλια στον Ευαγγελισμό! Κωνσταντίνος Πατίρης 18 χρονών. Η ανάγκη είναι κυρίως για αιμοπετάλια!». Δεν ξεκαθάρισε, ωστόσο, εάν πρόκειται για κάποιο οικείο της πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Με στενό μαύρο maxi φόρεμα και κόκκινο κραγιόν στο πλευρό του Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Το ρομαντικό ταξίδι τους στην Αμερική

Η δημόσια έκκληση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκκληση βοηθείας

Ανησυχία με το σημάδι στο πόδι της στη φωτογραφία που δημοσίευσε

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, την ώρα που τα γυρίσματα των Παγιδευμένων έχουν ξεκινήσει (δείτε εδώ την φωτογραφία του Πέτρου Λαγούτη και της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ από εκεί), απολαμβάνει λίγο χρόνο με την κόρη της, κάνοντας βουτιές στην παραλία.

Την Κυριακή 30/7, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία τους, μετά το μπάνιο, φορώντας τα μαγιό τους. Πέρα, όμως, από την αξιολάτρευτη εικόνα μαμάς και κόρης, πολλοί στάθηκαν σε ένα σημάδι που φαινόταν πως είχε στο πόδι της η ηθοποιός και προκλήθηκε ανησυχία.

Άρχισαν να της στέλνουν, δηλαδή, μηνύματα οι ακόλουθοί της, ρωτώντας την τι συνέβη και εάν χτύπησε σοβαρά, με αποτέλεσμα η ίδια να επανέλθει λίγη ώρα αργότερα, με δεύτερο story, την Δευτέρα 31/7, εξηγώντας τι είναι τελικά αυτό το σημάδι.

Δείτε επίσης: Γάμος Μουζουράκη: Συνοδευόμενη από τον Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Η πρώτη κοινή & επίσημη εμφάνιση μετά τις φήμες της σχέσεις τους

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πόδι

«Επειδή παραδόξως ανησυχήσατε πολλοί για το αριστερό μου πόδι στο προηγούμενο story… απλώς αντανακλούσε ο ήλιος και φαίνεται περίεργα στη φωτογραφία. Όλα καλά», επισήμανε.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανησυχία