Άγριο ξεφάντωμα σε μπαράκι της Μυκόνου για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο - Η αντίδρασή του όταν είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο

Στην παρέα του πλαστικού χειρούργου πολύ γνωστή ξανθιά κυρία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Άγριο ξεφάντωμα σε μπαράκι της Μυκόνου για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο - Η αντίδρασή του όταν είδε τον Πέτρο Κωστόπουλο

Είναι ιδιαίτερα γνωστό, πως η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με πρόσωπα από την εγχώρια και ξένη showbiz να επιλέγουν το νησί των ανέμων για τις κοσμοπολίτικές διακοπές τους.

Λίγο πριν φύγει ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας, ο Αύγουστος η κάμερα του Mykonos Livetv κατέγραψε πολύ γνωστά νυχτοπερπατήματα στα σοκάκια του νησιού. Ο λόγος αρχικά για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που κάνει διακοπές με το γιο του Μάξιμο (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει).

Τα νυχτοπερπατήματα του Πέτρου Κωστόπουλου και του Αριστομένη Γιαννόπουλου στη Μύκονο

Όσο λοιπόν περπατούσε ο γνωστός επιχειρηματίας συνάντησε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και πολύ γρήγορα οι δύο τους ενθουσιάστηκαν ο ένας με την παρουσία του άλλου, ανταλλάσσοντας χειραψία και αγκαλιές.

Στη συνέχεια η κάμερα του Mykonos Livetv κατέγραψε τον πλαστικό χειρουργό να διασκεδάζει μαζί με τη Τζούλια Νόβα και άλλα πρόσωπα σε μπαράκι του νησιού, με δυνατή μουσική και ασταμάτητο χορό κυρίως από τη Νόβα, μιας και ο Γιαννόπουλος φαίνεται να είναι πιο συγκρατημένος κρατώντας το ποτό του.

Οι βουτιές του Κωστόπουλου σε παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Η κάμερα του Mykonos Live Tv μάλιστα τον εντόπισε σε παραλία στην Ψαρρού μαζί με έναν φίλο του, κάνοντας βουτιές στην θάλασσα, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα όλα πάνω του.

Ο ίδιος μπορεί να είναι πλέον 69 ετών, ωστόσο διατηρείται σε άψογη φόρμα και αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Την ώρα που περπατούσε στην αμμουδιά, όλοι κοιτούσαν το καλλίγραμμο κορμί του, το οποίο προσπαθεί να φροντίζει με καλή διατροφή, αλλά και καθημερινή γυμναστική (δείτε εδώ τις κόρες του που είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret).