Προκάλεσε αναστάτωση με την ημίγυμνη φωτογραφία του ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης - Χωρίς μπλούζα σε μοναδική θέα

Από τις καλοκαιρινές του διακοπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
michalisleventogiannis - instagram
michalisleventogiannis - instagram

Στην Τήνο βρέθηκε για διακοπές ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης λίγο μετά το δεκαπενταύγουστο με τον γνωστό ηθοποιό να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές, αφού από τον Σεπτέμβρη θα έχει γυρίσματα για τη σειρά ''Παγιδευμένοι'', που πρωταγωνιστεί.

Με αναρτήσεις, που κάνει συχνά πυκνά στα social media τον είδαμε να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τις ομορφιές, που διαθέτει το κυκλαδίτικο νησί, που τελευταία δέχεται επισκέψεις από πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Δείτε επίσης: «Εάν δεν έρθουν...» - Εκτός εαυτού ο Λεβεντογιάννης με άνθρωπο που φόρτωσε γαϊδουράκι με ψυγείο

Πιο συγκεκριμένα, με ένα post που έκανε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στο instagram στις 17 Αυγούστου μας έδειξε τα αγαπημένα σημεία του από την Τήνο και μία ημίγυμνη φωτογραφία του από το νησί, που προκάλεσε αναστάτωση.

Oι φωτογραφίες του Μιχάλη Λεβεντογιάννη από την Τήνο

Η άσχημη ιστορία που έζησε στο νοσοκομείο

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είχε αποκαλύψεις διάφορες πτυχές της ζωής του. Μεταξύ άλλων είχε αποκαλύψει πως ένα λάθος στο νοσοκομείο παραλίγο να τον ρίξει σε κώμα.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές πριν από τη σχολή, έχω δουλέψει νύχτα, έχω δουλέψει ως βοηθός ηλεκτρολόγου με απόλυτη αποτυχία. Μέχρι τα 22 μου έκανα 2-3 μεγάλες κρεπάλες, είχα μπει και στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου. Εξαιτίας ενός λάθους της νοσοκόμας σχεδόν έπεσα σε κώμα» αποκάλυψε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.