Ιδιαίτερη μέρα για την Ράνια Τζίμα και τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακκελαρίδη - «Να χαμογελάς πάντα»

Μεγάλη συγκίνηση για την κορούλα τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ράνια Τζίμα
Instagram / Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα - η οποία είχε μία άτυχη στιγμή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις προάλλες - είναι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Σακκελαρίδη από το 2016 και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, η οποία δύο μέρες πριν, στις 28/8 συγκεκριμένα, έγινε επτά ετών. Ήταν μια ημέρα χαράς, λοιπόν, για τη δημοσιογράφο και τον οικονομολόγο - πολιτικό, την οποία και γιόρτασαν, όπως της άρμοζε.

Οι δύο γονείς ετοίμασαν μία τούρτα στη μικρή τους Ελένη, με θέμα τον μονόκερο, και την έσβησαν μαζί σε έξοδό τους, όπως φαίνεται από την φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια του MEGA στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την από ευχές.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψε on air το μήνυμα που έστειλε στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη πριν κάνει σχέση μαζί του

Οι ευχές της Ράνιας Τζίμα για τα γενέθλια της κόρης της

«Το καμάρι μας έγινε 7! Χρόνια πολλά αγάπη μας, να χαμογελάς πάντα».

Ράνια Τζίμα γενέθλια κόρης
Instagram / Ράνια Τζίμα

Τι δήλωνε για ένα δεύτερο παιδί

Το πρωί της Παρασκευής (7/10/22) η Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τα επαγγελματικά της όπου πρόσφατα είχε ρίξει τα "καρφιά" της αναφερόμενη στον χώρο της δημοσιογραφίας.

«Πρώτη δημοτικού πάει η κόρη μου. Η κόρη μου Ελένη, ήταν στην “κοσμάρα” της την πρώτη μέρα, εγώ έκλαιγα μόνο. Έλεγα ότι το παιδάκι μου μεγάλωσε, πήγαινα και έβγαζα φωτογραφίες από το παράθυρο της τάξης, ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι πρόβλημα το ωράριο. Μπαίνω στο σπίτι 9.30 – 10 παρά τέταρτο, το παιδί πρέπει να κοιμάται τέτοια ώρα και δεν κοιμάται.

Εκεί έχουμε το ζόρι μας, πού θα βρούμε τους χρόνους μας. Δεν έχω τύψεις γιατί, για να μπορεί και η Ελένη και όλοι μας να είμαστε όπως είμαστε, πρέπει να δουλεύουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεύτερον και η Ελένη θα χρειαστεί να δουλέψει, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να της εξασφαλίσουμε μία ζωή που θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και απλώς θα υπάρχει. Θέλω να το δει αυτό, θέλω να δει ότι στις οικογένειες προσπαθούν και οι δύο, όχι μόνο ο ένας.

Δεν λέω στην κόρη μου ότι δουλεύω για να μπορέσεις να έχεις τα παιχνίδια σου. Δουλεύω γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά μου. Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα «χαριτωμένα». Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού».

«Δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι δουλειά κάνω η κόρη μου, το παρουσιάζουμε ως μία δουλειά. Λέμε ότι η μαμά, παρουσιάζει τις ειδήσεις στον κόσμο, λέει κάποιες πληροφορίες που χρειάζονται. Στη ζωή τα πράγματα είναι απλά. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μου, δεν ξέρω εάν θέλει ο σύζυγός μου. Σκέφτομαι τις μεταξύ μας ισορροπίες.

Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Αλλά το παιδί δεν φτιάχνει τις ισορροπίες ενός ζευγαριού, τις κάνει “ρημαδιό”. Το ζευγάρι καταργείται με τον ερχομό ενός παιδιού, το σκέφτομαι αυτό. Με προσπάθεια και υπομονή έχουμε ισορροπία με τον σύζυγό μου. Ο Γαβριήλ δεν θα σου πει ποτέ «δεν θέλω», είναι πιο διπλωματικός, δεν ξέρω, θα δούμε. Το θέλω το παιδί και για μένα και για την κόρη μου. Έχει αξία σε βάθος χρόνου. Ενδεχομένως να με επηρεάζει ότι δεν έχω αδέλφια».