Από την Τσολάκη στη Σκορδά - Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Φραγκάκη & Κωνσταντάρα για την τηλεοπτική τους μεταγραφή

Έξω από το νέο τους στούντιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Από την Τσολάκη στη Σκορδά - Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Φραγκάκη & Κωνσταντάρα για την τηλεοπτική τους μεταγραφή

Οι τηλεοπτικές μεταγραφές αποτελούν γεγονός με πολλές από αυτές να έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τα κανάλια και άλλες να υπονοούνται μέσα από αναρτήσεις, φωτογραφίες και φυσικά από τα πηγαδάκια, που πάντα θα υπάρχουν.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΪ θα έχει πολλές αλλαγές, στην ομάδα, στην ώρα, στο όνομα του προγράμματος, ωστόσο η παρουσιάστρια θα είναι πιο φρέσκια από ποτέ στη θέση της.

Οι δηλώσεις της Φραγκάκη και του Κωνσταντάρα για τη νέα τους τηλεοπτική στέγη

Μέσα από ανάρτηση της Φαίης είδαμε, πως στο πάνελ της θα είναι μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη, δύο άτομα από την παλιά ομάδα της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ ποιο πρόσωπό από το πάνελ της Φαίης πήγε στην Τσολάκη).

Την Τετάρτη 30/8 η κάμερα του Kαλοκαίρι Yes προσέγγισε τη Φραγκάκη και τον Κωνσταντάρα έξω από το νέο τους στούντιο, με τους δύο ωστόσο να είναι πολύ φειδωλοί στις δηλώσεις τους, πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση από κανάλι.

Όλα τα πρόσωπα που θα έχει η Σκορδά στην εκπομπή της

Οι καλοκαιρινές διακοπές ολοκληρώθηκαν και επίσημα για τα πρόσωπα της τηλεόρασης! Από τη Δευτέρα 28/8 βλέπουμε να κυκλοφορούν δελτία τύπου σχετικά με τις εκπομπές, τις πρεμιέρες και τα trailer των προγραμμάτων.

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη λοιπόν, θα δούμε να βγαίνουν στον αέρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές με τις κύριες παρουσιάστριες - κατά βάση - να είναι ίδιες, ωστόσο θα δούμε ενδιαφέρουσες αλλαγές, στα πρόσωπα των πάνελ.

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα έχει κάποιες παραπάνω τροποποιήσεις. Πιο αναλυτικά, νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν την ομάδα της, το όνομα της εκπομπής θα αλλάξει (δείτε το εδώ) και μάλιστα θα βγαίνει στον αέρα πιο αργά από ότι τη βλέπαμε πέρυσι.

Με ένα instagram story, που έκανε την Τρίτη 29/8 η Φαίη μας έδειξε την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες της... αποκαλύπτοντας έτσι τις προσθήκες αλλά και τις αποχωρήσεις από την πρώην ομάδα.

Όπως βλέπουμε και παρακάτω μαζί της στο πάνελ θα είναι οι: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρτζυ Λαζάρου, Μαρία Φραγκάκη και ο Άγγελος Βουράκης.

Σκορδά εκπομπή