Πολύ ευχάριστα νέα για τη Νικολέττα Καρρά - Οι αγκαλιές και τα φιλιά με τον Κώστα Μπακογιάννη

Σημαντική βραδιά για τον Δήμαρχο, στο πλευρό του είχε και τα παιδιά του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νικολέττα Καρρά
Instagram / Νικολέττα Καρρά

Την Τετάρτη 30/8 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές και ένα από τα ονόματα που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα, αλλά εμφανίστηκε εκεί στο πλευρό του Δημάρχου, είναι η Νικολέττα Καρρά, η ηθοποιός που πρόσφατα έπαιξε στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει (δείτε εδώ κάποια από τα υπόλοιπα ονόματα).

Η ίδια, λίγο αργότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από τη βραδιά, εξηγώντας σε ένα μακροσκελές της κείμενο τον λόγο που δέχθηκε την πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη για να θέσει υποψηφιότητα.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά για την υποψηφιότητά της και οι αγκαλιές με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Ένας καινούριος κόσμος για μένα , με τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.. Βρήκα πολύ τιμητική την πρόταση που μου έγινε πριν λίγο καιρό , δίστασα στην αρχή , στη συνέχεια διαπίστωσα ότι θα ήταν ίσως μια τεράστια ευκαιρία να βοηθήσω σε θέματα που με προβλημάτιζαν πάντα , όπως ας πούμε τα αδέσποτα ζώα, που για να είμαι ειλικρινής ήταν η αφορμή για να μπω σε αυτή τη διαδικασία..

Στην πορεία των συζητήσεων και ως γέννημα θρέμμα Αθηναία κατάλαβα ότι λόγω και της επαγγελματικής ιδιότητας μου προφανώς υπάρχει πρόσφορο έδαφος να καταθέσω ιδέες και στο πολιτιστικό κομμάτι που αφορά την πόλη μου. Κάπως έτσι με όλο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό φτάσαμε στη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δήμου Αθηναίων μια εκ των οποίων είμαι κι εγώ.

Διαπιστώνω ότι είναι δυνατό να βοηθήσει κάποιος τα κοινά μέσα από μια υπερκομματική ομάδα, είναι δυνατό η ζωή των Αθηναίων να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ κι επίσης ονειρεύομαι να δω την Αθήνα μου κάποτε μια άξια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που θα είμαστε περήφανοι για αυτήν», έγραψε.

Δείτε επίσης: 50 - 50: «Το Μαράκι σταμάτησε λίγο να...» - Ο λόγος που η Νικολέττα Καρρά ενοχλούταν με σχόλια για το ρόλο της στη σειρά

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την ίδια να χαιρετά θερμά τον Κώστα Μπακογιάννη στο άκουσμα του ονόματός της. Μάλιστα, εκείνος εντοπίστηκε νωρίτερα στα καθίσματα έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του.

Νικολέττα Καρρά Μπακογιάννης

Νικολέττα Καρρά Μπακογιάννης εκλογές

Κώστας Μπακογιάννης παιδιά