50 - 50: «Το Μαράκι σταμάτησε λίγο να...» - Ο λόγος που η Νικολέττα Καρρά ενοχλούταν με σχόλια για το ρόλο της στη σειρά

«Έχω κάνει κι άλλες επιτυχίες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
50 - 50: «Το Μαράκι σταμάτησε λίγο να...» - Ο λόγος που η Νικολέττα Καρρά ενοχλούταν με σχόλια για το ρόλο της στη σειρά

Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Γιώργο Κουβαρά με την ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για την πορεία της στην υποκριτική μέσα από πολλές δουλειές στην τηλεόραση.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το σίριαλ μέσα από το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, που δεν είναι άλλη από το ''50-50'' με το ρόλο της, ως ''Μαρία'' ή αλλιώς ''Μαράκι'' με την ίδια να θυμάται ως μία ωραία ανάμνηση την εποχή εκείνη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έκανε και άλλες πολύ σημαντικές δουλειές σε σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, ωστόσο απάντησε ανοιχτά αν την ενοχλεί το γεγονός, που πολλοί έμειναν στο ρόλο της στο ''50-50''.

Δείτε επίσης: 50-50: «Τώρα που είδα φάτσες ανώμαλων μου ήρθε να ξεράσω» - Το κοινό διχάστηκε με την επιστροφή του στο μεγάλο κανάλι

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Καρρά για τη συμμετοχή της στη σειρά ''50 - 50''

«Ήταν η δουλειά που με γνώρισε το ευρύ κοινό, οπότε είναι απολύτως λογικό. Αυτό συμβαίνει και στο Hollywood με τους ηθοποιούς, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Εμένα δεν με ενοχλεί, όσο γνωρίζουν το πραγματικό μου όνομα. Δηλαδή, όταν μου λένε κυρία Καρρά, σας βλέπαμε όταν κάνατε το Μαράκι, δεν έχω θέμα. Με ενοχλούσε πάρα πολύ τα πρώτα χρόνια μέχρι να μάθουν το πραγματικό μου όνομα, είχα αυτό το σύμπλεγμα. Δεν ήθελα να με ξέρουν με το όνομα του ρόλου.

Πολύ μεγάλο ποσοστό των τηλεθεατών πια έχει παρακολουθήσει κι άλλες δουλειές που έχω κάνει, γιατί έχω κάνει κι άλλες επιτυχίες. Το «Μαράκι» σταμάτησε λίγο να υπάρχει όταν έκανα τους «Συμμαθητές» και νομίζω ότι φέτος πια με το «Αυτή η νύχτα μένει» θα ξεκινήσει από δω και στο εξής να είμαι το Νικάκι, είναι το επόμενο ορόσημο», είπε η Νικολέττα Καρρά.

Τα πάνω κάτω στο MEGA με την σειρά 50-50

Μπορεί όταν έσκασαν οι καταγγελίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη να αποφασίσθηκε άτυπα να μην προβάλλονται στην τηλεόραση οι σειρές και οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, ωστόσο, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η σειρά 50-50 που έκανε επιτυχία στο MEGA έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα.

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές το πρώτο διάστημα που επέστρεψε με τις επαναλήψεις και το twitter πήρε "φωτιά" στο πρώτο επεισόδιο. Πλέον όμως τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει.

Πολλά ήταν και τα σχόλια που μιλούσαν για χαμηλή τηλεθέαση μετά τον χαμό που έγινε με τον ηθοποιό αλλά και τον συμπρωταγωνιστή του Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση (δείτε τι δουλειά κάνει σήμερα), ωστόσο, πολλά στόματα έμειναν ανοιχτά με τα νούμερα της πρεμιέρας.

Η σειρά 50-50 έφερε τα πάνω κάτω στο MEGA με την τηλεθέαση να παραμένει στα ύψη και συγκεκριμένα χθες 1/8 σημείωσε 18,4% (τέταρτα 19.0 - 19.8 - 18.8 - 15.9) συνεχίζοντας τα υψηλά ποσοστά.

Γενικά ωστόσο όλες οι παλιές αγαπημένες σειρές κάνουν πολύ υψηλά νούμερα, όπως και το Πάρα Πέντε που χθες έφτασε το απίστευτο 23,6% (τέταρτα 20.3 - 22.8 - 27.9 - 24.2 - 23.0).

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος (Ε) 8,5
  • ΑΝΤ1: Παγιδευμένοι (Ε) 3,9
  • OPEN: Έρωτας φυγάς (Ε) 6 - 4,2
  • ALPHA: Περάστε, φιλήστε, τελειώσατε 8,1
  • ALPHA: Τι φάση; 7,3
  • STAR: The closer 7,9
  • STAR: Non stop 13,7
  • ΣΚΑΙ: Hawai 0-5 3
  • ΣΚΑΙ: 12 δοκιμασίες 6,4
  • MEGA: Πενήντα πενήντα 18,4
  • MEGA: Στο πάρα πέντε (Ε) 23,6

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.