Πόσο χρεώνει ο Παύλος Χαϊκάλης για 90 λεπτά διαδικτυακής "συνεδρίας" αστρολογίας

Τα δίνατε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO

Ο Παύλος Χαϊκάλης τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μια εντελώς διαφορετική ζωή. Μετά την εμπλοκή του ονόματα τους στο κίνημα #metoo όπου κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση με μηνύματα του να βγαίνουν στη φόρα και να δίνει δημόσια εξηγήσεις οι οποίες έφεραν θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας της δήλωσης του περί "άνδρα παλαιάς κοπής", απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας αποφασίζοντας να γίνει αστρολόγος.

Μετά την ενασχόληση του με την αστρολογία, ο ηθοποιός έφερε περαιτέρω θύελλα αντιδράσεων όταν μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό ανέφερε τον αστρολογικό χάρτη του πρώτου εμπλεκόμενου στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Γνωστοί αστρολόγοι που ασχολούνται πολλά χρόνια, μίλησαν στις εκπομπές για την κίνηση αυτή του Παύλου Χαϊκάλη. Όπως για παράδειγμα ο Κώστας Λεφάκης αλλά και η Λίτσα Πατέρα.

Τα χρήματα που παίρνει ο Παύλος Χαϊκάλης από την αστρολογία

Η απόφαση του ωστόσο να ασχοληθεί με την αστρολογία δεν φαίνεται να είναι κακή, σχετικά πάντα για το οικονομικό κομμάτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο Παύλος Χαϊκάλης, έχοντας σπουδάσει αστρολογία σε σχολή που ιδρύθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, χρεώνει 120 ευρώ για 1,5 ώρα συνεδρίας.

Το ξεκαθάρισμα που είχε κάνει σχετικά με τις προβλέψεις για τον Μίχο

«Υπάρχει κάτι στο βίντεο που ανέβασα στο οποίο επικροτώ την ηθική του Μίχου; Του δίνω ελαφρυντικά; Όχι, βέβαια, σε καμία περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Δεν θεωρώ λάθος ότι έκανα τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, δεν μετανιώνω. Προκαλώ να μου πει κάποιος γιατί ασχολήθηκα με αυτό το θέμα. Σε καμία μα καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ τα όσα έκανε ο Ηλίας Μίχος. Άκουσα συναδέλφους να καταφέρονται εναντίον μου χωρίς να έχουν ακούσει το περιεχόμενο της συζήτησης», είχε ξεκαθαρίσει μετά το σάλο.