«Αναγκάστηκα να εκκενώσω το διαμέρισμα που εμένα και να περάσω μέσα από τις φωτιές» - Σοκάρει η Ντάνη Γιαννακοπούλου

«Προσευχόμουν από μέσα μου να τελειώσει αυτό το μαρτύριο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντάνη Γιαννακοπούλου
Instagram / Ντάνη Γιαννακοπούλου

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η πρωταγωνίστρια της σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς (δείτε εδώ σκηνές σοκ από τον 2ο κύκλο πριν προβληθούν στην τηλεόραση), αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της εξαιτίας των πολλαπλών πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα το τελευταίο διάστημα.

Η ηθοποιός εκκένωσε το διαμέρισμά της, με πόνο ψυχής, προσευχόμενη να τελειώσει το μαρτύριο που ίδια, αλλά και χιλιάδες ακόμη κόσμος πέρασε. Όλα εξελίχθηκαν θετικά τελικά για εκείνη, γι' αυτό και θέλησε να δείξει με τις εικόνες της πως κατάφερε να περάσει καλά παρά τις δυσκολίες, εξηγώντας πως αισθάνεται ευγνώμων για την αλληλεγγύη των ανθρώπων που την έμαθε να αγαπά και εκείνη πιο δυνατά (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύζυγός της).

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου για την περιπέτειά της με τις φωτιές

«Τελευταία μέρα του καλοκαιριού!

Ενός επεισοδιακού καλοκαιριού, που κινδυνεύσαμε όλοι από τις φωτιές, μαζί κι εγώ, που αναγκάστηκα να εκκενώσω το διαμέρισμα που εμένα σε λίγα λεπτά και να περάσω μέσα από τις φωτιές για να διαφύγω, που έληξαν οι διακοπές νωρίτερα κι όσο διήρκησαν δεν ξεκολλούσε το μυαλό μου από τη δουλειά και το μέλλον, που έβλεπα τον τόπο μας να καίγεται και πονούσε η καρδιά μου.

Έμαθα όμως ότι έχουμε ο ένας τον άλλον, έμαθα να αγαπώ καλύτερα, πέρασα χρόνο με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και γνώρισα καινούργια μέρη και παραδόσεις.

Επίσης διετέλεσα κι ως δύτης ασφαλείας. Όχι όμως με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς προσευχόμουν από μέσα μου να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.

Καλό φθινόπωρο!»