Σούσουρο με το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο - Την χώρισε και τώρα έχει μείνει άνεργος

Πως έφτασε σε αυτό το σημείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με το πιο πολυσυζητημένο διαζύγιο - Την χώρισε και τώρα έχει μείνει άνεργος

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της showbiz για το 2023. Μπορεί να προηγήθηκαν και άλλα, ωστόσο, το συγκεκριμένο είχε "ζουμερές" αποκαλύψεις σχετικά με τους λόγους που έκαναν το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του.

Μπορεί ο γάμος τους να κράτησε μόλις περίπου ένα χρόνο, ωστόσο η ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Γρήγορα σαν κεραυνός όμως ήρθε και η αίτηση του διαζυγίου.

Ο σύζυγος της αγαπημένης τραγουδίστριας βρέθηκε στους δρόμους περπατώντας χωρίς τη βέρα στο χέρι του τον περασμένο Μάρτιο, την οποία δεν είχε βγάλει ξανά μέχρι τώρα, ωστόσο οι φήμες περί χωρισμούς διαψεύσθηκαν άμεσα.

Σύμφωνα με τα Μέσα, το ζευγάρι χώρισε λόγω απιστίας. Έγινε ένας μεγάλος τσακωμός ανάμεσα τους που ακούστηκε ακόμη και μέχρι τους γείτονες και μετά την απόφαση του χωρισμού "έσκασαν" και καταγγελίες περί κακοποίησης. Όχι όμως από την πλευρά του άντρα, αλλά από την πλευρά της γυναίκας.

Άνεργος μετά το διαζύγιο του από την Μπρίτνει Σπίαρς ο Σαμ Ασγκάρι

Όπως φαίνεται ο Σαμ Ασγκάρι μετά το διαζύγιο του από την Μπρίτνει Σπίαρς και το unfollow που του έκανε στο Instagram, δεν περνάει καθόλου καλά. Μετά την ολοκλήρωση της κωμωδίας Grand Death Lotto που συμμετείχε, έχει μείνει άνεργος εξαιτίας μεταξύ άλλων και της απεργία των ηθοποιών του Hollywood σχετικά με τις αμοιβές.

Βέβαια, δεν μένει με δεμένα χέρια αφού περιμένει το μεγάλο ντιλ που θα εκτοξεύσει την καριέρα του.

Δείτε επίσης: Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών ανακοίνωσε πως χωρίζει μετά από 7 χρόνια γάμου

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Σαμ Ασγκάρι χωρισμός

Τι έγραφε η ανακοίνωση του διαζυγίου

«Μετά από έξι χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας προς τον άλλο, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στο κοινό μας ταξίδι. Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι πάντα τα καλύτερα. Άσχημα συμβαίνουν. Το να ζητήσω ιδιωτικότητα θα ήταν γελοίο, οπότε ζητώ από τον καθένα σας συμπεριλαμβανομένων των Media να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί», έγραψε χαρακτηριστικά σε στόρι του.

Britney Spears διαζύγιο