Αναρτήθηκε ανήμερα της γιορτής της - Αδημοσίευτη φωτογραφία της Βαλαβάνη & του Μόργκαν από τις διακοπές τους

Με τα μαγιό τους στην παραλία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
morgan.grigoris - evridiki_valavani / Instagram
morgan.grigoris - evridiki_valavani / Instagram

Ημέρα χαράς είναι η σημερινή (1/9) για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει τη χαρά να γιορτάζει την ονομαστική της εορτή με το λογαριασμό της στo instagram και στα social media, που διατηρεί να έχουν πλημμυρίσει με πολλά μηνύματα.

Κάτι αντίστοιχο βλέπουμε να συμβαίνει και στα instagram stories της, καθώς από το πρωί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει repost τις φωτογραφίες, που δημοσιεύουν φίλοι, οικογένεια και συνάδελφοι για να της ευχηθούν.

Η κοινή φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το Γρηγόρη Μόργκαν

Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφίες λοιπόν, είδαμε και μια κοινή και αδημοσίευτη φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το Γρηγόργη Μόργκαν όσο οι δύο τους κάνουν δίπλα δίπλα σερφ σε παραλία της Κρήτης (δείτε τους σε δίπλα δίπλα σε πανηγύρι).

Βαλαβάνη - Μόργκαν

Το σχόλιο του Βασάλου για τα ερωτικά της πρώην του

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/7, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Στέλλα Ανδρεάδου, που είναι οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το Survivor All Star, πέρα από την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όταν ξεκίνησε η κουβέντα για την σχέση του Μάριου Πρίαμου με την ξανθιά παίκτρια (δείτε εδώ την αλήθεια για το μεταξύ τους), έγινε θέμα το αν ένας άντρας και μία γυναίκα μπορούν να είναι απλά φίλοι. Και τότε το θέμα κατέληξε στον personal trainer και στις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με την πρώην του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Άρχισαν, λοιπόν, να τον ρωτούν πως γίνεται να έμειναν φίλοι και πώς του φαίνεται που εκείνη ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με τον νέο της σύντροφο (δείτε άλλη μία κοινή τους ανάρτηση), αν και δεν έχει παραδεχθεί πως έχει προχωρήσει τη ζωή της.

«Προφανώς και είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Δε παρακολουθείς τι ανεβάζουμε στο Instagram; Τα πάντα βλέπω. Γιατί να μη βλέπω τι ανεβάζει; Έχουμε μια άριστη σχέση με την Ευρυδίκη. Άριστες», ήταν η απάντησή του αρχικά και μόλις τον ρώτησαν για τη νέα της σχέση πρόσθεσε: «Τι θα γίνει η Ευρυδίκη, καλόγρια, μετά από εμένα;».