«Έμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι» - Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη μεταγραφή της στο Mega

Τέλος ο ΣΚΑΪ για τη δημοσιογράφο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
afroditiag - instagram
afroditiag - instagram

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μέχρι τον Ιούλιο, που ολοκληρώθηκε η τηλεοπτική σεζόν ανήκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και στην ομάδα της Φαίης Σκορδά με τα σχετικά με το μέσο πηγαδάκια να κάνουν λόγο για σίγουρη αποχώρησή της από το κανάλι.

Η ίδια καθ' όλο το καλοκαίρι κράτησε σιγή ιχθύος χωρίς να επιβεβαιώνει καμία αποχώρησή της. Η δημοσιογράφος φυσικά και είχε κάνει τα ραντεβού της και είχε πάρει τις αποφάσεις της, οι οποίες έγιναν γνωστές την Παρασκευή 1/9.

Με επίσημη λοιπόν ανακοίνωση του Μega γνωστοποιήθηκε (δείτε εδώ), πως η Αφροδίτη Γραμμέλη ανήκει στην ομάδα του Mega Καλημέρα και της Ελεωνόρας Μελέτη κάτι, που και η ίδια η Γραμμέλη επιβεβαίωσε με μία όλο νόημα ανάρτηση στο instagram.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για την μεταγραφή της στο Mega

«Εμεινα σιωπηλή όλο το καλοκαίρι. Επιλογή μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια στις μέρες μας. Ούτε για τα προηγούμενα αλλά ούτε και για τα επόμενα.
Το μόνο που θα πω είναι πως νιώθω χαρά και ηρεμία γι αυτό που ζω επαγγελματικά και έχω δίπλα μου εξαιρετικούς συνεργάτες.
Τα υπόλοιπα σύντομα στις οθόνες μας. Υγεία να έχουμε.
@mega_kalimera @megatvcom @nonoram», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Οι δηλώσεις της για το νέο πάνελ της Σκορδά

Όταν λοιπόν, η Γραμμέλη ρωτήθηκε για τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο Πρωινό μας (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτά), το οποίο δεν θα λέγεται πια Πρωινό μας (δείτε εδώ το νέο τίτλο), η δημοσιογράφος απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε, συνεχίζοντας την πορεία της. Η μόνη απάντηση που έδωσε ήταν και η ευχή της για τη νέα σεζόν.

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα ακόμη», είπε χαρακτηριστικά για το νέο πάνελ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ και έπειτα επισήμανε: «Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και να είμαστε αγαπημένοι και ήρεμοι».