Θλίψη για την Ελένη Φουρέιρα - Η ανάρτησή της για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Mad Clip

Ή κοινή φωτογραφία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 2/9 συμπληρώθηκαν δύο ακριβώς χρόνια από την ημέρα, που άφησε την τελευταία του πνοή ο Mad Clip χάνοντας τη ζωή του στην άσφαλτο με το αυτοκίνητο, που ο ίδιος ο τράπερ οδηγούσε.

Φίλοι, οικογένεια και το φανατικό κοινό του Mad Clip κρατάνε τη μνήμη του ζωντανή μέσα από τα κομμάτια του, καθώς κυκλοφόρησαν και μερικά καινούργια μετά το θάνατό του, που είχε προλάβει να ηχογραφήσει (δείτε εδώ την ανάρτηση της αδερφής του, Άσπας για τα 2 χρόνια από το θάνατό του).

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τα δύο χρόνια από το θάνατο του Mad Clip

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που είχε συνεργαστεί ο Mad Clip και μάλιστα είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση ήταν η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ανήμερα της συμπλήρωσης των 2 χρόνων από το θάνατο του φίλου της, δε θα μπορούσε να μην κάνει μια ανάρτηση στη μνήμη του.

Φουρέιρα - Mad Clip

Η τελευταία επιθυμία του πριν φύγει από τη ζωή

O ξαφνικός θάνατος του Madclip σε τόσο μικρή ηλικία και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν στο πικ της θα είναι κάτι, που θα στεναχωρεί πάντα το κοινό που τον λάτρεψε αλλά και την οικογένεια του. Η είσοδος όμως της αδερφής του Άσπα στο χώρο, έχει μειώσει σε ένα σημείο τον πόνο της απουσίας του.

Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα και την Τετάρτη 25/5 παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο The 2night show, μιλώντας φανερά συγκινημένη για τον αδερφό της. Στη συνέχεια μάλιστα, μιας και ήταν πολύ κοντά του, αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα και συνέχισε:

Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί».