Γενέθλια για τον Ηλία Bρεττό - ''Στάζουν'' έρωτα οι τρυφερές ευχές της συζύγου του, Αναστασίας Δεληγιάννη

Μπαίνει σε νέα δεκαετία ο τραγουδιστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα φέρνει στην επιφάνεια πολλές ευχάριστες ειδήσεις και νέα για τον Ηλία Βρεττό, καθώς είχε επέτειο γάμου, ανακοινώθηκε επίσημα η παρουσίαση εκπομπής από εκείνον και σήμερα (2/9) είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Παρούσα και πλάι στον τραγουδιστή σε όλα αυτά τα όμορφα, που του συμβαίνουν δε θα μπορούσε να μην είναι η αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία συμπλήρωσαν έναν χρόνο από την ημέρα, που παντρεύτηκαν.

Οι ευχές της Αναστασίας Δεληγιάννη για τα γενέθλια του Ηλία Βρεττού

Το ζευγάρι παραμένει δεμένο και πολύ ερωτευμένο. Οι ευχές της Αναστασίας στο instagram για τα γενέθλια του καλού της, αποδεικνύουν πόσο καλά είναι μαζί, καθώς και το ότι βλέπουν τους εαυτούς τους μαζί για πολλά, πολλά χρόνια!

Bρεττός - Γενέθλια

Αποκλειστικό - Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί

«Πετάει ψηλά» εδώ και χρόνια, βρίσκεται σε μια άκρως δημιουργική περίοδο, και μετά από μεγάλες δοκιμασίες ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία στο πλευρό της συζύγου του και των συνεργατών του. Ο Ηλίας Βρεττός μιλάει για τον σκληρό ανταγωνισμό από τα πρώτα του βήματα, για τις επαγγελματικές και προσωπικές του περιπέτειες, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας στο άμεσο μέλλον.

«Μετά από 19 χρόνια στο τραγούδι, δηλώνω πιο ώριμος, πιο κατασταλαγμένος και πιο γεμάτος από ποτέ επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά», λέει χαρακτηριστικά. Σε λίγο καιρό ετοιμάζει νέα επιτυχία με τίτλο «Ξέρεις πού θα με βρεις», από την Panik Platinum, ενώ δηλώνει και πολύ περήφανος για την ομάδα των συνεργατών που βρίσκεται πλέον στο πλευρό του. Με τον Ηλία ξεκινάμε την κουβέντα μας από τα πρώτα του βήματα, όταν ακόμα γνώριζε και αγαπούσε για πρώτη φορά τη μουσική...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ηλίας Βρεττός: Αποκλειστικό - Μετά τον γάμο έρχεται και το πρώτο παιδί!

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΑΡΕΛΙΩΤΗΣ

Αμφισβήτησες ποτέ τον εαυτό σου;

Όποιος καλλιτέχνης πει το αντίθετο, θα είναι μεγάλο ψέμα. Η δουλειά μας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, τα πράγματα ήταν και είναι δύσκολα, οπότε χρειάζεται καλή ψυχολογική διαχείριση και στήριξη από ανθρώπους. Πολλές φορές πίστεψα ότι δεν μπορώ να προχωρήσω και ότι όλα τελείωσαν, ή ότι έχουν περάσει οι καλές μου μέρες. Αλλά πάντα στο τέλος, με ένα μαγικό τρόπο, τα πράγματα γίνονται καλύτερα.

Ήσουν και είσαι ένα ωραίο παιδί. Υπήρχε κάποιος παραγωγός που πρότεινε να σε προωθήσει, με αντάλλαγμα το σεξ;

Έτσι ωμά, όπως το λες, όχι. Αλλά στα πρώτα μου βήματα, κάποιοι συνάδελφοι με έκαναν να νιώσω πολύ άβολα και άσχημα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι βρίσκονταν σε θέση ισχύος. Πάντως ήμουν τυχερός και δεν έφθασαν τα πράγματα σε ακραίο σημείο, για να πω ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Είναι πολύ ωραίο που τα τελευταία χρόνια ο κόσμος μιλάει ανοιχτά για όλα αυτά, και βλέπουμε ανθρώπους να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη.

Όταν τράκαρες ένιωσες ότι χρειάζεται να παλέψεις για τη ζωή σου;

Έπρεπε να παλέψω, γιατί κινδύνευε η ζωή μου. Για εφτά μέρες ήμουν σε ένα κρεβάτι με όλα μου τα κόκαλα σπασμένα και δεν μπορούσα ούτε να μπω στο χειρουργείο, γιατί πολύ απλά είχα χάσει τόσο αίμα, που δεν θα άντεχα την αναισθησία. Βρέθηκα να μιλάω με τη μητέρα μου για το τι πρέπει να γίνει αν «φύγω», προετοίμαζα τον εαυτό μου για το ενδεχόμενο να μην ξυπνήσω. Έκανα high five με τον Χάρο, αλλά όταν φτάνεις στο παρά ένα και σου δίνει την ευκαιρία ο Θεός να γίνεις καλά, οφείλεις στον εαυτό σου να μην παραμείνεις ο ίδιος βλάκας. Όταν βρέθηκα να παλεύω για τη ζωή μου ένιωσα πολύ έντονα αυτή την ανάγκη, και από τότε έχω αλλάξει πολλά. Πλέον υπάρχει ένας φάρος στη ζωή μου. Όταν καταλαβαίνω ότι στεναχωριέμαι για λάθος πράγματα, ή αναλώνομαι σε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε, κοιτάζω αυτόν τον φάρο, τραβάω δυο χαστούκια στον εαυτό μου και συνέρχομαι.

Με τη γυναίκα σου πώς γνωριστήκατε;

Βρεττός Δεληγιάννη παιδί

Instagram/@vrettos_ilias

Γνωριζόμασταν τέσσερα χρόνια με την Αναστασία, αλλά σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχε το σωστό timing για να είμαστε μαζί, ήμασταν και οι δύο αλλού. Παρόλα αυτά την είχα εντοπίσει, κάτι που δεν είχε κάνει εκείνη... Για την ακρίβεια με αντιπαθούσε χωρίς να με γνωρίζει ιδιαίτερα. Επειδή είναι εκτός χώρου, και πολύ απλός άνθρωπος, το γεγονός ότι ήμουν επώνυμος την απωθούσε.

Μετά από τέσσερα χρόνια έγιναν καλύτερες οι συνθήκες, αλλά και πάλι έπρεπε να κάνω τεράστιο αγώνα για να την κερδίσω, επειδή ήταν αρνητικά προκατειλημμένη απέναντι στο επάγγελμά μου και την αναγνωρισιμότητα. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, ήμουν σίγουρος ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου, στους πρώτους δυόμισι μήνες της έκανα πρόταση γάμου. Της είπα χαρακτηριστικά όταν της έδωσα το δαχτυλίδι: «Δεν βιάζομαι, ούτε με ενδιαφέρει το πότε, αλλά θέλω να σε παντρευτώ. Πιστεύω ότι είσαι η γυναίκα της ζωής μου και ήθελα να ξέρεις ότι το κατάλαβα από την αρχή».

Πώς κατάλαβες τόσο γρήγορα ότι θα είναι η γυναίκα της ζωής σου; Ήταν ένστικτο;

Μετά το τρακάρισμά μου, αποφάσισα συνειδητά να ηρεμήσω στα ερωτικά και στα σεξουαλικά μου. Κατάλαβα πως όταν είσαι στο «χάσιμο», ακόμα και αν βρεις τη σωστή γυναίκα, θα την απωθήσεις με τον τρόπο ζωής και τις επιλογές σου. Όταν ηρέμησα, και ήρθε η Αναστασία στη ζωή μου, ήταν ξεκάθαρο ότι κάνει για μένα. Πότε δεν ταιριάζεις με κάποιον 100%, είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και έχουμε τσακωμούς όπως όλα τα ζευγάρια, αλλά οι σχέσεις και ο γάμος βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και συμβιβασμό.

Γνωρίζοντας το παρελθόν σου, ήρθε ποτέ σε δύσκολη θέση; Σου ανέφερε οτιδήποτε για κάποια γνωστή πρώην σου;

Έχουμε βρει τον τρόπο και το διαχειριζόμαστε. Όλα βασίζονται στην εμπιστοσύνη, που υπάρχει και από τις δύο πλευρές, άρα δεν υπάρχει λόγος τα προβλήματα του παρελθόντος να έρχονται στο παρόν. Η Αναστασία με στηρίζει πολύ στη δουλειά μου, και πολλές φορές βλέπει τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά από μένα.

Ένα παιδί είναι στα σχέδια σας;

Είναι στα άμεσα όνειρά μας. Νομίζω ότι μετά το γάμο (δείτε εδώ το νυφικό που φόρεσε η σύντροφός του), το επόμενο βήμα είναι να κάνεις οικογένεια και παιδιά. Παρόλα αυτά δεν μας αγχώνει, γνωρίζουμε πως όταν έρχεται ένα παιδί αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι, οπότε προσπαθούμε να χαρούμε αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, που είναι πολύ όμορφο. Αν είναι να έρθει ένα παιδί, καλώς να έρθει χωρίς άγχος.