Με τα μαλλιά κότσο, γαλανόλευκο φόρεμα & sneakers - H εναλλακτική εμφάνιση της Ηλιάκη σε γάμο

Στην Αντίπαρο η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τι και αν μπήκε επίσημα το φθινόπωρο και ο Σεπτέμβριος οι διακοπές για τη Μαρία Ηλιάκη δεν σταματάνε και έτσι η γνωστή παρουσιάστρια ταξίδεψε στην Αντίπαρο, καθώς είχε κάλεσμα για το γάμο προσώπου, που δε αποκάλυψε.

Μέσα από τα instagram stories της παρουσιάστριας είδαμε την εμφάνιση, που επέλεξε για το μυστήριο, η οποία θα λέγαμε, πως ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με τα χρώματα και το ύφος του κυκλαδίτικου νησιού.

Δείτε επίσης: «Τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα...» - Η λαχτάρα που πέρασε η Ηλιάκη την ημέρα πριν τη βάφτιση της κόρης της

Η εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη σε γάμο στην Αντίπαρο

Με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, μαύρα γυαλιά ηλίου, το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και ένα μπλε με άσπρο σετ μαρινιέρας και αθλητικά η Μαρία Ηλιάκη έδειξε τον τρόπο για μια πιο απλή και παράλληλα κομψή, καλοκαιρινή εμφάνιση.

Ο χορός και η εμφάνισή της στη βάφτιση της κόρης της

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, βάφτισαν την 2 ετών κόρη τους Κατερίνα την ημέρα των γενεθλίων της κάνοντας το μυστήριο και στη συνέχεια ένα λαμπερό πάρτι για φίλους και συγγενείς.

Η παρουσιάστρια είχε μεγάλη χαρά και συγκίνηση την ημέρα εκείνη κάτι, που αποτυπώθηκε και από δηλώσεις, που έκανε σε τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ το λόγο, που απουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου από το πλευρό της).

Μέσα από το προφίλ της Μαρίας Ηλιάκη στο instagram είδαμε μερικές από τις φωτογραφίες της βάφτισης και μάλιστα την Τρίτη 6/6 δημοσίευσε μερικές ακόμα από το ξέφρενο πάρτι και τους χορούς, που έριξαν.

«Ευχαριστούμε για τις υπέροχες ευχές να είστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι …το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο είναι η οικογένεια @alex_tsitouridis thank you for the memories», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.