Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι έπαιζε με την κόρη της στη θάλασσα - Οι βουτιές της Υβόννης Μπόσνιακ και του Ρέμου στην Μύκονο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι έπαιζε με την κόρη της στη θάλασσα - Οι βουτιές της Υβόννης Μπόσνιακ και του Ρέμου στην Μύκονο

Μπορεί να μπήκε Σεπτέμβρης, ωστόσο, η Υβόννη Μποσνιακ με τον Αντώνη Ρεμο και την κόρη τους συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Μύκονο. Η οικογένεια περνάει και τους τρεις θερινούς μήνες στο νησί των ανέμων, αφού είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής συνδυάζει διασκέδαση και επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού στο νησί πραγματοποιεί διάφορες live εμφανίσεις, γεμίζοντας τα μαγαζιά που εμφανίζεται.

Το ζευγάρι μαζί με την κόρη του κάνει καθημερινές βουτιές σε κοσμικές παραλίες, αλλά και βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού παρέα με καλούς φίλους (δείτε βίντεο ντοκουμέντο).

Η Υβόννη Μπόσνιακ ωστόσο, λατρεύει να βουτάει στα παγωμένα κρυστάλλινα νερά, να κάθεται κάτω από τον ζεστό ήλιο και να παίζει με την μικρή Ελένη.

Οι βουτιές Μπόσνιακ - Ρέμο στην Μύκονο με την κόρη τους

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μαμά και κόρη να παίζουν στη θάλασσα γνωστού beach bar, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο τραγουδιστής.

Υβόννη Μπόσνιακ Μύκονος

Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος Μύκονος

Υβόννη Μπόσνιακ Μύκονος

Υβόννη Μπόσνιακ Αντώνης Ρέμος κόρη

Αντώνης Ρέμος Μύκονος

Οι "ζήλιες" ανάμεσα τους

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι λάτρης του Tik Tok και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα χιουμοριστικά βίντεο που δημιουργεί. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο, έχει δώσει ρεσιτάλ με τις αναρτήσεις της.

Από τη Μύκονο όπου βρίσκεται με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους (δείτε τρυφερές στιγμές τους στα σοκάκια) - όπως κάθε καλοκαίρι - όπου βρεθεί τραβάει αστεία βίντεο τα οποία δημοσιεύσει στο προφίλ της. Μάλιστα, ένα από τα πιο πρόσφατα κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η Υβόννη Μπόσνιακ απάντησε σε όσους αναρωτιούνται αν ζηλεύει στην προσωπική της ζωή και στην προκειμένη περίπτωση αν ζηλεύει όποια γυναίκα πλησιάζει τον σύζυγό της, με ένα αστείο τρόπο.

@yvonini

♬ Oikogeneia vlaptei lamprini zileia - demetreez