ΑΝΤ1: «Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος...» - Αποχώρηση έκπληξη από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα

H ανάρτηση στο Facebook

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: «Κλείνει ένας σημαντικός κύκλος...» - Αποχώρηση έκπληξη από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα

Μια αποχώρηση έκπληξη είδε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου (δείτε την με μαγιό) στον ΑΝΤ1. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω ανάρτηση που έγινε στα social media.

«4 χρόνια μετά, κλείνει ένας πολύ σημαντικός κύκλος της ζωής μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον ΑΝΤ1 για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν μέσα από το δελτίο ειδήσεων, τους "Πρωινούς Τύπους" αλλά και το "Καλημέρα Ελλάδα", τον τελευταίο μου σταθμό. Με εμπιστευτήκατε, με βοηθήσατε, στα εύκολα και στα δύσκολα. Νιώθω ευγνωμοσύνη διότι γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, δημοσιογράφους αλλά και πραγματικούς φίλους - εσείς ξέρετε. Εις το επανιδείν...», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Αυτή η δημοσιογράφος αποχώρησε από το Καλημέρα Ελλάδα

Ο λόγος για την δημοσιογράφο, Τζένη Κρουσταλλακίδου!

Καλημέρα Ελλάδα ΑΝΤ1 αποχώρηση

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση και τη διεύρυνση της επιτυχημένης και πολυετούς συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα», της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει Σύμβουλος Ενημερωτικών Εκπομπών του σταθμού.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του κύρος θα συνεχίσει να συμβάλλει, στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών».

Δείτε επίσης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς...» - Η εξομολόγηση του Ιάσονα για τον αδερφό του, Φοίβο, και τον μπαμπά του, Γιώργο Παπαδάκη