«Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη! Δεν ήταν σκοπός της ζωής μου» - Η προσωπική εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη

«Σκεφτόμουν ότι πως εγώ θα μπορώ και θα κοιμάμαι το βράδυ έχοντας φέρει μια ζωή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη! Δεν ήταν σκοπός της ζωής μου» - Η προσωπική εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Φελίσια Τσαλαπάτη σήμερα Δευτέρα 4/9 μέσα από το πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι Yes. Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο της Χριστίνας Βραχάλη μετά την ανακοίνωση πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

Η δημοσιογράφος λοιπόν, μίλησε ανοιχτά για το γεγονός πως πριν γίνει μαμά, δεν σκεφτόταν τον εαυτό της με ένα παιδί ή με νυφικό. Η εγκυμοσύνη της προέκυψε και έτσι προέκυψαν και όλα τα υπόλοιπα.

Η εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη

«Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που σκεφτόμουν τον εαυτό μου σαν μαμά, σαν νύφη με νυφικά κτλ. Δεν το είχα καθόλου αυτό το κομμάτι και ούτε το ζητούσα, ούτε το ονειρευόμουν. Εμένα προέκυψε η εγκυμοσύνη. Μέχρι να συμβεί αυτό, που όπως σας είπα δεν ήταν σκοπός της ζωής μου, ήξερα ότι θα είμαι πολύ καλή μαμά αν γινόμουν, αλλά δε ξέρω αν θα το έκανα από επιλογή.

Δε ξέρω αν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να πω ότι "τώρα θα προσπαθήσω να γίνω μαμά" ο λόγος είναι ακριβώς αυτά που έγραψε η Χριστίνα. Αγχώνομαι, στεναχωριέμαι τόσο πολύ με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, τις αρρώστιες, την εγκληματικότητα, όλα τα κακά που μας βρίσκουν. Σκεφτόμουν ότι πως εγώ θα μπορώ και θα κοιμάμαι το βράδυ έχοντας φέρει μια ζωή σε αυτό που ζω εγώ και δεν το αντέχω, δεν το αντέχει η ψυχή μου» είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Αυτός είναι ο γιος της

Η Φελίσια Τσαλαπάτη φέτος ζει ένα εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι, καθώς η παρουσίαση της στην εκπομπή ''Καλοκαίρι Yes'' την κράτησε κατά κύριο λόγο στην Αθήνα και επιπλέον έγινε γνωστό, πως χώρισε με το Μάνο Κοψαχείλη (δείτε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση η ίδια έχει κάποιες σταθερές στη ζωή της, που την κρατάνε σε ισορροπία όσες αλλαγές και αν συμβούν! Μια από αυτές λοιπόν είναι ο γιος της, Μάξιμος, στον οποίο έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη μέσα από αναρτήσεις, που κάνει στο instagram μας δείχνει συχνά της ζωή της με τον μικρό. Πρόσφατα λοιπόν μαμά και γιος ταξίδεψαν στο Ρέθυμνο με τους δύο να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στην άμμο με όλα φυσικά τα αξεσουάρ.

«Η παραλία πλέον έχει γίνει πολύ κουραστικό σπορ», έγραψε η Φελίσια Τσαλαπάτη.