Σαν δυο σταγόνες νερό - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη στο πλευρό του μπαμπά της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο αέρινο φόρεμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν δυο σταγόνες νερό - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη στο πλευρό του μπαμπά της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr αποκαλύψαμε πως η Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και λίγες εβδομάδες αργότερα το ανακοίνωσε και η ίδια με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μετά τις όμορφες καλοκαιρινές διακοπές που πέρασε με τον σύζυγό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα όπου έγινε και η επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Η παραλία» στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί και με τον μπαμπά της.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στην παρουσίαση και απαθανάτισε όλους τους ηθοποιούς να ποζάρουν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Η εμφάνιση της εγκυμονούσας Δανάης Μιχαλάκη

Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο print αέρινο φόρεμα της, ενώ είδαμε πως η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Η ηθοποιός πόζαρε στο πλευρό του πατέρα της.

Δανάη Μιχαλάκη έγκυος

Δανάη Μιχαλάκη πατέρας

Οι πρώτες δηλώσεις

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον (δείτε την έναρξη) βρέθηκε καλεσμένη με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα 4/9.

Η ηθοποιός στην εν λόγω σειρά θα παίξει για πρώτη φορά μαζί και με τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου κάνει έναν του χωριού. Έχω κάνει λίγα γυρίσματα μαζί του, δεν έχω ξαναδουλέψει μαζί του, έχει και φοβερή πλάκα αλλά ήταν και πολύ συγκινητικό. Ανυπομονούσαμε να έρθει αυτή η ευκαιρία», είπε σχετικά.

Η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε επίσης για την εγκυμοσύνη της. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν μερικές εβδομάδες πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό. Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα. Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά», είπε.