«Αν ήμουν Ηλιάνα, δεν θα ήθελα να...» - Τα αιχμηρά σχόλια της Έλενας Γαλύφα για την αντικατάσταση της Καγιά από την Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Είχε κάνει και η ίδια δοκιμαστικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν ήμουν Ηλιάνα, δεν θα ήθελα να...» - Τα αιχμηρά σχόλια της Έλενας Γαλύφα για την αντικατάσταση της Καγιά από την Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, ήταν την Δευτέρα 4/9 η Έλενα Γαλύφα, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της. Το όνομά της, μετά την συμμετοχή της στο GNTM ακούστηκε πολύ έντονα και για το My Style Rocks, αλλά και το Shopping Star, επομένως η ίδια δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην εκπομπή μόδας του STAR (δείτε εδώ το trailer της για τη νέα εποχή του διαγωνισμού).

Πιο συγκεκριμένα, η fashion blogger εξήγησε πως παρόλο που το μελαχρινό μοντέλο είναι επιτυχημένο και μπορεί να κάνει πολύ καλά τη δουλειά της, θεωρεί ότι το "βάρος" είναι πολύ μεγάλο. Παρόλα αυτά, υποστηρίζει πως είναι κάτι που της ταιριάζει (δείτε εδώ τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για το γεγονός πως δεν πήρε η ίδια την θέση).

Τα σχόλια της Έλενας Γαλύφα για την αντικατάσταση της Καγιά από την Παπαγεωργίου στο Shopping Star

«Μου άρεσε το GNTM και εύχομαι να επανέλθει. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις να είμαι στην τηλεόραση σε πάνελ, αλλά ακόμα δεν μου έκανε το κλικ κάποια, να "κουμπώσω". Δεν λέω όχι στο να συμμετέχω, αλλά δεν το είχα ανάγκη μέχρι τώρα», είπε η ίδια αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν πήγα ποτέ στα "Νούμερα". Ήταν να πάω στο Survivor όταν ήταν ο Τριαντάφυλλος, είχα κάνει και το trailer. Με πήραν τηλέφωνο και νόμιζα ότι θα μου έλεγαν για το My Style Rocks, αλλά ήταν για το Survivor. Δεν πήγα, δεν είμαι εγώ για τα επικίνδυνα και τα άγρια».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Είμαι 20 χρόνια με τον άνθρωπό μου. Του δίνω συγχαρητήρια, γιατί είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορώ να του πω τίποτα».

Σχετικά με το Shopping Star, επισήμανε έπειτα: «Περνάει πολύς κόσμος από τα δοκιμαστικά. Προτίμησαν την Ηλιάνα. Καμιά φορά κάνει και λίγο ντόρο αυτή η αλλαγή. Αν ήμουν Ηλιάνα μπορεί να έμενα στο My Style Rocks. Δεν θα ήθελα να πάρω τέτοιο βάρος, αλλά κάτι θα ήξερε παραπάνω. Ήταν πολύ έξυπνο που την πήραν, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο επικίνδυνο. Μου αρέσει η Ηλιάνα στην τηλεόραση, έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια, από εκπομπές που δεν είναι επιτυχημένες, αλλά αξιοπρεπέστατα βρίσκεται στην τηλεόραση. Είναι στα μέτρα της το Shopping Star.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία θα βρίσκεται στη θέση της Παπαγεωργίου στο My Style Rocks, κατέληξε: «Είναι αφιλτράριστη και μου αρέσει, είμαι χαρούμενη που πήγε στο My Style Rocks. Έχει να δώσει πολλά».