Έκανε ντους με μικροσκοπικό μπικίνι πάνω σε σκάφος - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το βίντεο που δημοσίευσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει την ηρεμία των καλοκαιρινών της διακοπών, λίγο πριν ξεκινήσει η πίεση για τα γυρίσματα του Shopping Star, δημοσιεύοντας καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές της στην παραλία, "ζαλίζοντας" τους θαυμαστές της με τις αναλογίες της (δείτε εδώ την ημίγυμνη ανάρτησή της).

Την Κυριακή 3/9 μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο από τη στιγμή που έκανε ντους πάνω στο σκάφος, φορώντας ένα πολύχρωμο μικροσκοπικό μπικίνι, κοιτώντας παιχνιδιάρικά τον φακό. Βρισκόταν στη μέση της θάλασσας, με τον ήλιο να δύει σιγά σιγά.

Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το σκάφος

«Αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά και στα σχόλια αποθεώθηκε για άλλη μία φορά από τους ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης: Σαν γοργόνα κάτω από το νερό με το μικροσκοπικό της μπικίνι - Πανζουρλισμός με την φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τη Μύκονο

Το μυστικό για την ακαταμάχητη σιλουέτα της

Σαντορίνη, Κουφονήσια και Μύκονος την υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες και οι λουόμενοι ζήλεψαν την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Μερικά από τα διατροφικά της μυστικά; Το μοντέλο μιλώντας στο YOU αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες που την βοηθούν να διατηρείται στα ίδια κιλά, χωρίς να ταλαιπωρείται.

Βασική της αρχή, δεν θέλει να μετράει θερμίδες, αφού όπως λέει: «όταν τρώμε υγιεινά δεν έχουν σημασία»... Τρώει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ κάθε 3 - 4 ώρες και πάντα βάζει πρωτεϊνη στο φαγητό της, γιατί την κρατάει χορτάτη. Έτσι για παράδειγμα, μπορεί να φάει γιαούρτι με βρόμη και ένα φρούτο ή μία ομελέτα με λίγο μαύρο ψωμί και μανιτάρια, γαλοπούλα, πιπεριές.

Δείτε επίσης: Ροζ φόρεμα με έντονο ντεκολτέ και φουσκωτά μανίκια - Καμία σχέση με την Καγιά το πρώτο outfit της Παπαγεωργίου για το Shopping star

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σώμα