Κουμπάρος ο Ηλίας Βρεττός: «Γίναμε οικογένεια» - Με εντυπωσιακό κόκκινο στενό φόρεμα η Αναστασία Δεληγιάννη στο πλευρό του

Η νύφη άλλαξε δύο νυφικά στην εκκλησία και στο γλέντι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αναστασία Δεληγιάννη / Ηλίας Βρεττός
Instagram / Αναστασία Δεληγιάννη / Ηλίας Βρεττός

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο γάμο του γνωστού επιχιερηματία, πρώην διεθνή αθλητή υδατοσφαίρισης και Team manager της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Δάνδαλου, σε ένα μικρό εκκλησάκι στον Πόρο, με λαμπερούς καλεσμένους.

Η νύφη φορούσε ένα υπέροχο νυφικό, με σκίσημο στο πόδι, το οποίο άλλαξε στην πορεία της βραδιάς, φτάνοντας στο γλέντι, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της, ενώ ο γαμπρός κυκλοφορούσε με το μαύρο του κοστούμι και το παπιγιόν του.

Οι διάσημοι που παρευρέθηκαν δημοσίευσαν πολλές φωτογραφίες από το μυστήριο (δείτε εδώ), ενώ πλούσιο ήταν και το υλικό του κουμπάρου. Ο λόγος για τον Ηλία Βρεττό! Ο τραγουδιστής άλλαξε τα στέφανα στο ζευγάρι και στο γλέντι τους τραγούδησε τα ρομαντικά του κομμάτια για να τους ευχαριστήσει και δίπλα του είχε την δική του σύζυγο, Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή, με το κόκκινο φόρεμά της και το απαλό αλλά ταυτόχρονα συγκλονιστικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τα μάτια της - οι δυο τους πριν λίγες ημέρες έκλεισαν ένα χρόνο από τον δικό τους γάμο (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση που της έκανε ο Ηλίας Βρεττός).

Φωτογραφίες από τον γάμο που έγινε κουμπάρος ο Ηλίας Βρεττός

«Και κάπως έτσι γίναμε οικογένεια!!! Σας αγαπάω τόσο πολύ. Πάντα δίπλα σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο καλλιτέχνης, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τη στιγμή του χορού.

Στα story του στο Instagram ακολούθησαν οι εξής φωτογραφίες:

Ηλίας Βρεττός κουμπάρος
Instagram / Ηλίας Βρεττός

Ηλίας Βρεττός Αναστασία Δεληγιάννη
Instagram / Ηλίας Βρεττός

Ηλίας Βρεττός κουμπάρος γάμος
Instagram / Ηλίας Βρεττός