Με μπλε τζιν ρούχα γύρω από τη Φαίη Σκορδά - Διέρρευσε υλικό από την φωτογράφιση της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ

Κωνσταντάρας, Φραγκάκη, και όχι μόνο, στο πλευρό της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της, η οποία έχει τίτλο Fay's Time, μαζί με την νέα της ομάδα, η οποία αποτελείται από τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Μάρτζυ Λαζάρου, Μαρία Φραγκάκη, Άγγελο Βουράκη και ο Νίκο Παρτσώλη. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ατελείωτα meetings, ρεπορτάζ και φωτογραφίσεις.

Τη Δευτέρα 4/9, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για την έναρξη της εκπομπής και όλη η ομάδα φόρεσε μπλε τζιν ρούχα, ποζάροντας σε λευκό φόντο. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαρία Φραγκάκη δημοσίευσαν από τα backstage στα προφίλ τους στο Instagram (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις τους για το νέο τους ξεκίνημα), ενώ μέσω της πλατφόρμας διέρρευσε και μία ομαδική τους εικόνα.

Backstage εικόνες από την φωτογράφιση για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Λάμπρος Κωνσταντάρας εκπομπή Σκορδά ΣΚΑΙ
Instagram / Λάμπρος Κωνσταντάρας

Μαρία Φραγκάκη  εκπομπή Σκορδά ΣΚΑΙ
Instagram / Μαρία Φραγκάκη

Νέα εκπομπή ΣΚΑΙ Σκορδά

Η αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για το ανανεωμένο πάνελ της πρώην συνεργάτιδάς της

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φέτος και όπως όλα δείχνουν αλλάζει κανάλι και πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα (δείτε εδώ ποιος θα βρίσκεται μαζί τους "μετακομίζοντας" από τον ALPHA). Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, λοιπόν, την τσάκωσε έξω από το στούντιο όπου φωτογραφήθηκε για το νέο της βήμα, και ο δημοσιογράφος του καναλιού θέλησε να της κάνει μερικές ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε για τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο Πρωινό μας, το οποίο δεν θα λέγεται πια Πρωινό μας, η δημοσιογράφος απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε, συνεχίζοντας την πορεία της. Η μόνη απάντηση που έδωσε ήταν και η ευχή της για τη νέα σεζόν.

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα ακόμη», είπε χαρακτηριστικά για το νέο πάνελ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ και έπειτα επισήμανε: «Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και να είμαστε αγαπημένοι και ήρεμοι».