Ερωτευμένη ξανά η Σταυρούλα Χρυσαειδή 9 μήνες μετά το διαζύγιό της

Ποιος είναι ο τυχερός;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
instagram/@stavroulachrysaeidi
instagram/@stavroulachrysaeidi

Η συμμετοχή της στο Survivor All Star φαίνεται πως της έκανε αρκετά καλό αφού γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο με όρεξη για προσωπική δουλειά και λίγους μήνες μετά δηλώνει πως διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της κι όχι απλά το δηλώνει αλλά φαίνεται και στο πρόσωπό της! Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αλλαγή στα μαλλιά της αποφάσισε να αλλάξει και εντελώς σελίδα στα προσωπικά της...

Τέλη του 2022 χώρισε από τον - ολίγων μηνών - γάμο της με τον Παναγιώτη Τριβιζά και αρχές του φετινού χειμώνα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως... είναι ερωτευμένη ξανά!

Οι δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Τάλαντσεβ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι yes λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαι πολύ καλά η αλήθεια είναι, είναι κάτι φρέσκο στην ζωή μου».

Όσα είχε αποκαλύψει στο YOU πριν από λίγο καιρό για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβιζά και το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης

Πέρσι σε μία αντίστοιχη φωτογράφιση καθόταν ένας άνθρωπος δίπλα σου, ο πρώην σύζυγός σου. Για ποιο λόγο δεν είναι εδώ σήμερα;

Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια «θέλω». Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Αυτό δεν το περιμένατε πριν γίνει ο γάμος; Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες;

Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολύ συχνά. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ίσως να μην το έκανα, επειδή ξέρω ότι κι εκείνος (δείτε εδώ τον πρώην σύζυγό της) δεν ήθελε να παντρευτεί και μετά να χωρίσει. Αλλά βγαίνοντας από το Survivor ήμουν στα χαμένα -αυτό μπορούν να το καταλάβουν μόνο οι υπόλοιποι παίκτες, που το έχουν βιώσει. Από εκεί που ήμουν κλεισμένη σε ένα μέρος, και πήγα να πάρω μία ανάσα, αμέσως μετά έπεσα κατευθείαν σε προετοιμασίες και πιέστηκα ξανά με κάποια πράγματα. Δεν είχα το χρόνο ούτε να σκεφτώ τι θέλω, και αυτό φάνηκε μετά από λίγο διάστημα, όταν άρχισα να ηρεμώ και καθάρισε το μυαλό μου.

Είπες ότι ο πρώην σύζυγός σου δεν ήθελε να παντρευτεί και να χωρίσει. Εσύ ήθελες κάτι τέτοιο; Δεν σε πείραξε;

Εννοείται ότι ήταν περίεργο και για μένα, προφανώς και σκεφτόμουν στο φετινό παιχνίδι ότι στενοχώρησα έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουν πεντέμισι χρόνια. Το γεγονός ότι παίρνεις μια απόφαση, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη.

Βλέπεις ζεστά το ενδεχόμενο μιας καινούριας σχέσης;

Δεν ξέρω αν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις κιόλας. Τώρα θέλω να κοιτάξω περισσότερο την καριέρα μου, να φτιάξω τη ζωή μου γενικά, και εννοείται πως άμα έρθει κάτι καινούριο, είναι καλοδεχούμενο.

Διαβάστε εδώ όλη της την συνέντευξη.