Με μωβ biker σορτσάκι και αθλητικό σουτιέν - Το βίντεο της Μελίνας Νικολαΐδη από το γυμναστήριο του Πολυχρονιάδη

Δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον καλό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη
Instagram / Μελίνα Νικολαϊδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, αφού κανόνισε και την μετακόμιση στο νέο της σπίτι στο Λονδίνο (δείτε το εδώ), και έχει ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα γυμναστικής της δίπλα στον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Την Δευτέρα 4/9 μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία και βίντεο από το γυμναστήριο, όπου φορούσε ένα μωβ σετ, με κολάν και αθλητικό μπουστάκι, το οποίο αργότερα άλλαξε με ένα λευκό. Η νεαρή έχει καταφέρει να "χτίσει" ένα σοκαριστικό σώμα, με τους κοιλιακούς της να βγάζουν μάτι (δείτε εδώ τις φωτογραφίες της με μαγιό που το αποδεικνύουν).

Οι κοιλιακοί της Μελίνας Νικολαΐδη κάνουν "μπαμ" στο γυμναστήριο

Μελίνα Νικολαΐδη κοιλιακοί
Instagram / Μελίνα Νικολαΐδη

Οι τρυφερές ευχές της για την γιορτή του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Η σχέση της Μελίνας Νικολαϊδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη έγινε γνωστή τον Δεκέμβρη του 2022 και όλα τα sites αλλά και οι εκπομπές μιλούσαν για την κόρη της Δέσποινας Βανδή και το πόσο έχει μεγαλώσει. Σήμερα, περίπου ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Από τα social media δεν κρύβουν λεπτό τη σχέση τους και πολλές φορές έχουμε δει την Μελίνα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους κοινά βίντεο αλλά και φωτογραφίες.

Την Τετάρτη 30/8 η Μελίνα Νικολαϊδη αποκάλυψε πως ο σύντροφός της είχε την ονομαστική του εορτή με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θέλησε να του ευχηθεί με ένα πολύ τρυφερό βίντεο από τις διακοπές τους γράφοντας «Χρόνια πολλά μωρό μου! Αγάπη υπερβολική».

Μπορεί να μένει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει νοικιάζοντας το δικό της σπίτι, ωστόσο, ταξιδεύει συχνά στην Αθήνα για να είναι μαζί.