Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά 8 μήνες μετά τη γέννα - Πόσα κιλά έδειξε

Πώς κατάφερε να χάσει βάρος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το 2023 βίωσε το μεγαλύτερο θαύμα, αυτό της μητρότητας, κρατώντας στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Για εννέα ολόκληρους μήνες η κοιλίτσα της μεγάλωνε, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για να μεγαλώνει ο μπέμπης της, πράγμα που σημαίνει πως η παρουσιάστρια πήρε και κάποια κιλά.

Μέχρι τη γέννα, λοιπόν, η ίδια είχε αποκτήσει 30 κιλά. Ποτέ δεν την τρόμαξαν όμως, ούτε την απασχόλησαν. Είχε βάλει στόχο, αφού συνέλθει και ξεκουραστεί, να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και έτσι να δει το σώμα της να επανέρχεται, μαζί με την γράμμωσή της (δείτε εδώ τις 6 ασκήσεις που κάνει στο γυμναστήριο για να επιταχύνει την απώλεια βάρους).

Πόσα κιλά ζυγίζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πλέον, λοιπόν, έχει χάσει ήδη τα περισσότερα από αυτά - εάν όχι όλα - και είναι τέρμα ανανεωμένη. Στην βάφτιση του γιους της, μάλιστα, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της με το χρυσό κολλητό της φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της (δείτε εδώ το βίντεο με τον χορό της πάνω στην πίστα στον χώρο όπου έγινε το γλέντι).

Μετά από 8 μήνες, έτσι, η νέα μανούλα αποκάλυψε πόσα κιλά δείχνει η ζυγαριά της, μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω σε αυτή, την Τρίτη 5/9. Έχει ύψος 1,73 μ. και ζυγίζει 61,3 κιλά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά

Το νούμερο 1 tip της για να χάνει πιο εύκολα κιλά

«Με σωστή διατροφή, σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο, όμως, όλα τα καταφέρνεις», λέει για την προσπάθειά της.

Τι να κάνεις για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού - Το μυστικό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ενυδάτωνε συνεχώς τον οργανισμό σου για να διατηρείς ενεργό τον μεταβολισμό. Πίνε τακτικά νερό ακόμα κι αν δεν διψάς. Επίσης οι σούπες είναι φουλ ενυδατικές. Αυτό είναι το δικό της μυστικό!