Σάσα Σταμάτη: Στη φόρα η αγωγή που κατέθεσε κατά του κέντρου αποκατάστασης που νοσηλευόταν ο πατέρας της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σάσα Σταμάτη, την ώρα που δίνει τη δική της μάχη για την ψυχική της υγεία (δείτε εδώ τι συνέβη στην επίσκεψη της ψυχιατρικής πτέρυγας του Θριάσιου), παλεύει να δικαιώσει τη μνήμη του πατέρα της, τιμωρώντας όσους αδιαφόρησαν για την κατάσταση της υγείας του στο κέντρο αποκατάστασης όπου βρισκόταν λίγο πριν φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ τις ανατριχιαστικές του φωτογραφίες από το νοσοκομείο που είδαν το φως της δημοσιότητας).

Την Τρίτη 5/9, ύστερα από ρεπορτάζ του MEGA και συγκεκριμένα της εκπομπής Live News, έγινε γνωστό πως η δημοσιογράφος προχώρησε σε αγωγή κατά του κέντρου, των γιατρών και των υπεύθυνων αυτού.

Η αγωγή της Σάσας Σταμάτη στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της

«Όταν τελικώς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου ήταν πλέον πολύ αργά και σε σημείο που κινδύνευε άμεσα η ζωή του εκ της μόνιμης βαριάς σωματικής βλάβη που υπέστη εξ αποκλειστικής υπαιτιότητας της εναγομένης, καθώς έπαθε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και πλέον έχρηζε συνεχών αιμοκαθάρσεων τρεις φορές την εβδομάδα», αναγράφεται.

«Αυτή η κατάσταση μας δημιούργησε αφόρητη στεναχώρια και θλίψη, βιώνοντας ένα καθημερινό μαρτύριο, τόσο προσωπικό όσο και ευρύτερα οικογενειακό, δεδομένου πως το προσωπικό του πρόβλημα είχε αναγκαστικά μεταβληθεί σε οικογενειακό πρόβλημα».

Οι ισχυρισμοί αυτοί της δημοσιογράφοι επιβεβαιώνονται από τον γιατρό στο νοσοκομείο Κορίνθου που εξέτασε τον πατέρα της πρώτος, όταν εκείνος έφτασε στα επείγοντα, όπου η ίδια τον μετέφερε άρον άρον μετά την έξοδο από το Κέντρο Αποκατάστασης.

Ο ίδιος, συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως το πρόβλημα στα νεφρά που διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο δεν υπήρχε πριν την είσοδο του ηλικιωμένου στο Κέντρο Αποκατάστασης.