«Ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα...» - Θρήνος για την Εριέττα Κούρκουλου μετά την τραγωδία στο Blue Horizon

Το δημόσιο ξέσπασμά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει εκφράσει τις σκέψεις της για τις τραγωδίες που έχει βιώσει η χώρα τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές. Το ίδιο έκανε, λοιπόν, την Τετάρτη 6/9 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από την απώθηση του πληρώματος του Blue Horizon, όπου έπεσε στη θάλασσα.

Δημοσίευσε, λοιπόν, το βίντεο από την τραγική αυτή στιγμή (δείτε το εδώ) και εξήγησε πως δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπάρχουν τόσο αδιάφοροι και βάρβαροι άνθρωποι, συνεχίζοντας να μιλά για τον άτυχο άνδρα που σκόρπισε τον θρήνο στην 10μελή οικογένειά του (δείτε εδώ ποιος ήταν).

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για την τραγωδία στο Blue Horizon

«Προσπαθώ καθημερινά να πείσω τον εαυτό μου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι καλοί, όμως πολλές μέρες όπως και σήμερα δεν τα καταφέρνω. Για μια ολόκληρη ώρα έφευγε το πλοίο κανονικά. Αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όμως κυκλοφορούν και οι εκατοντάδες φωνές που γύρισαν το πλοίο στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά όμως, ένα παιδί δεν θα ξυπνήσει σήμερα. Δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του. Δεν θα γιορτάσει χαρές, δεν θα βιώσει λύπες. Δεν θα δει τους γονείς και τα παιδιά του να μεγαλώνουν. Ένα παιδί έφυγε γιατί υπάρχουν κολλημένα μυαλά που προκειμένου να ασκήσουν την εξουσία τους (ο θεός να την κάνει εξουσία) δεν λογαριάζουν κανέναν και τίποτα»

Κούρκουλου Blue Horizon
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου τραγωδία Blue Horizon
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου Blue Horizon
Instagram / Εριέττα Κούρκουλου

Τι γράφεται στο twitter

Οι συμπολίτες μας τις τελευταίες ώρες εκφράζουν την γνώμη τους και τα συναισθήματά τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Κάπως έτσι το hashtag #bluehorizon βρίσκεται πρώτο στα trend του Twitter...