Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστη εγκυμονούσα - Έκανε εγχείρηση για να σώσει το μωρό στην κοιλίτσα της

«Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@kourtneykardash
Instagram/@kourtneykardash

Πριν από τρεις περίπου μήνες ανακοίνωσε δημόσια σε συναυλία την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ το βίντεο) ενώ πριν λίγα 24ωρα με μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η πασίγνωστη εγκυμονούσα έκανε γνωστό πως κινδύνευσε η ζωή του εμβρύου που κουβαλά στην κοιλιά της.

Η ίδια πέρασε ένα εφιαλτικό βράδυ στο χειρουργείο αλλά όλα είναι πλέον καλά...

Η ανάρτηση της εγκυμονούσας Κόρτεϊ Καρντάσιαν

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι. Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου.

Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη.

Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά η Κόρτεϊ.

Ο γάμος τους

Στην Ιταλία και σε ένα αρκετά ρομαντικό (όπως και ο αρραβώνας τους) αλλά ταυτόχρονα υπερπολυτελές τοπίο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, στα αλήθεια αυτή τη φορά, μπροστά στους λαμπερούς καλεσμένους τους στο επιβλητικό κάστρο Castello Brown, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker, σε ένα γάμο για τον οποίο ανυπομονούσαν πολύ και οι δύο.

Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιταλική κουζίνα, να χορέψουν μέχρι το πρωί και να διασκεδάσουν για χάρη των νεόνυμφων και αδιαμφισβήτητα η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι Can’t Help Falling In Love, ενώ από πίσω του η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να πλήρωσε χρυσά για αυτή την έκπληξη καθώς κόστισε τουλάχιστον 500.000 δολάρια ο Ιταλός τενόρο για να τραγουδήσει στον γάμο τους. Οι καλεσμένοι καλοντυμένοι και επίσης ο οίκος Dolce&Gabbana εκτός από το ζευγάρι φαίνεται πως επιμελήθηκε και το outfit της οικογένειας Kardashian.