Δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα, παιχνίδια με ελέφαντες & βουτιές σε καταρράκτη - Οι διακοπές της Χαράς Παππά με τον σύντροφο της στο Μπαλί

Μαγευτικές φωτογραφίες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
harapappa/Instagram
harapappa/Instagram

Το όνειρο της πραγματικότητα έκανε η Χαρά Παππά και ταξίδεψε στο Μπαλί. Μαζί με τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη, ταξίδεψαν στο εξωτικό νησί της Ινδονησίας, όπου ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο - που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM - μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους εκεί.

Φωτογραφίες από το ταξίδι της Χαράς Παππά στο Μπαλί

Το ζευγάρι νοίκιασε ένα μαγευτικό δωμάτιο το οποίο είχε ιδιωτική πισίνα, ενώ ήταν δίπλα στη θάλασσα. Καθημερινά έκανε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα επισκέφθηκε και έπαιξε με ελέφαντες, ενώ έκαναν βουτιά στον καταρράκτη Goa Raja.

Αυτό το ταξίδι το μοντέλο το είχε ανάγκη, αφού πριν μερικούς μήνες πέρασε πολύ δύσκολα με την υγεία της, αφού όπως έχει αποκαλύψει έχει αλωπεκία.

Η Χαρά Παππά είναι σε σχέση με τον νεαρό επιχειρηματία εδώ και περίπου 1,5 χρόνο και όπως όλα δείχνουν ο έρωτα τους όλο και μεγαλώσει.

Η ''σπόντα'' για το γάμο

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Χαρά Παππά, το βράδυ της Τρίτης 3/5 σε ένα πολύ γνωστό fashion event (στο οποίο παρευρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις της για την Βίκυ Καγιά). Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM ήταν σε πολύ καλή διάθεση έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη.

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πρόβλημα υγείας που πριν από λίγους μήνες η ίδια είχε αποκαλύψει πως την ταλαιπωρεί.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για όλη μου τη ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνετε… αλλά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου. Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ».