«Tο έγκλημα έχει κατηγορία, ΣΤΙΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» - Χείμαρρος ο Τάσος Χαλκιάς για την τραγωδία στο Blue Horizon

Το δημόσιο ξέσπασμα του ηθοποιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τάσος Χαλκιάς
Instagram / Τάσος Χαλκιάς

Συγκλονισμένος για το έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/9 στον Πειραιά, με τους άνδρες του πληρώματος του Blue Horizon να οδηγούν στον θάνατο έναν 36χρονο άνδρα, είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις με το στόμα ανοιχτό.

Ο ηθοποιός, την Τετάρτη 6/9, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του και την συνόδευσε με τις σκέψεις του για το τραγικό αυτό συμβάν, εκφράζοντας την θλίψη και την απογοήτευσή του, επισημαίνοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα.

Δείτε επίσης: «Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να ακούσουμε...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Λύτρα, δικηγόρου της οικογένειας του Αντώνη

Η όλο νόημα ανάρτηση του Τάσου Χαλκιά για την τραγωδία στο Blue Horizon

«Τί να χαρείς, πώς να σκεφτείς, στ' αλήθεια πας να κοιμηθείς !! Περίσσεψε ή ασέλγεια ή ασέβεια ή ύβρις !!! Ξεπέρασαν το αμάρτημα ! Ακόμα και το πιο θανάσιμο !! Μα είναι ή Ζωή αλίμονο, ή ανθρώπινη Ζωή !!! Ή πράξη έχει όνομα, έγκλημα, το έγκλημα έχει κατηγορία, ΣΤΙΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!!! Άλλη μια αδικοχαμένη ανθρώπινη Ζωή !!! ΓΙΑΤΊ ??? Από το τίποτα , από το πουθενά !!! ΓΙΑΤΙ ??? Δεν έχει καμία σημασία ποιος ακριβώς ήταν !!! ΗΤΑΝ ένας άνθρωπος ! ! ! . . . . . Τί κρίμα μεγάλε Ποιητή , δεν κάρπισαν οι στίχοι σου !!! Έχουμε πολλούς Βαρβάρους να πολεμήσουμε ακόμα !!!!! Βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια τού αδικοχαμένου Αντώνη Καρυώτη...», έγραψε.

Δείτε επίσης: Με τρεμάμενη φωνή ο αδελφός του 36χρονου Αντώνη - «Μου είπαν ότι πνίγηκε και είδα το βίντεο! Δεν ήταν ΑμΕΑ»

Τάσος Χαλκιάς Blue Horizon
Instagram / Τάσος Χαλκιάς

Πότε και που θα δοθεί το τελευταίο αντίο στον Αντώνη

Κι ενώ οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Αντώνη το απόγευμα της Τετάρτης 6/9 μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια του Πειραιά κι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους, οι διαδικασίες για το τελευταίο αντίο στον άτυχο 36χρονο ολοκληρώνονται από μέρα σε μέρα, αφού η κηδεία του έχει ήδη δρομολογηθεί...

O Αντώνης καταγόταν από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου όπου ζούσε στις εργατικές κατοικίες με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του. Το τελευταίο αντίο λοιπόν θα δοθεί εκεί...

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 8/9 θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11 π.μ.

Τραγωδία Blue Horizon: Πότε και που θα δοθεί το τελευταίο αντίο στον Αντώνη