Στάθης Σχίζας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το καβγά του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στα μπουζούκια

Καβάλησε τη μηχανή του και έφυγε χωρίς να ρίξει βλέμμα στον φωτογράφο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Στάθης Σχίζας έζησε έναν όμορφο έρωτα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο οποίος ωστόσο έληξε άδοξα. Σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές τότε έπαιζαν το χωρισμό τους, με τους ίδιους ωστόσο να κρατούν χαμηλό προφίλ, αφού δεν ήθελαν να δίνουν τροφή για σχόλια. Ειδικά ο νικητής του Survivor, ο οποίος έχει μια ανήλικη κόρη.

Και ενώ σχεδόν 5 μήνες μετά φαινόταν πως και οι δυο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, βίντεο ντοκουμέντο από τσακωμό τους στα μπουζούκια όπου συναντήθηκαν τυχαία, έκανε το γύρω του διαδικτύου. Το πρώην ζευγάρι μάλιστα, και πριν μερικές εβδομάδας είχε συναντηθεί στην Μύκονο ωστόσο δεν είχε ανταλλάξει ούτε ένα βλέμμα.

Σύμφωνα με το Καλοκαίρι Yes, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας συναντήθηκαν τυχαία σε βραδινή έξοδο τους (την ημέρα της γιορτής της επιχειρηματία) και η κίνηση του νικητή του Survivor να της πετάει λουλούδια συνεχώς, την ενόχλησε έντονα με αποτέλεσμα να έρθουν σε σύγκρουση - δείτε βίντεο με τον τσακωμό τους.

Η έξοδος του Σχίζα μετά τον τσακωμό

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr λοιπόν "τσάκωσε" τον Στάθη Σχίζα στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον καβγά. Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας με την μηχανή του.

Στάθης Σχίζας Survivor

Στάθης Σχίζας μηχανή

Στάθης Σχίζας δημόσια εμφάνιση

Τι έκανε πριν τον τσακωμό τους η Παναγιώταρου

Λίγο πριν τον τσακωμό του η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ένα εορταστικό τραπέζι για τους φίλους της και άνοιγε σαμπάνιες χαρούμενη.

Είχε επιλέξει να φορέσει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με κουμπιά και μαύρα πέδιλα, το οποίο συνδύασε με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν και στο πλευρό της στάθηκαν κάποιοι από τους αγαπημένους της φίλους, ανάμεσα στους οποίους είναι η Εμινέ Γεσίρ, ο Δημήτρης Σταματίου, η Άννα Ζηρδέλη, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Βαλέρια Χοψονίδου (δείτε εδώ τον σύντροφό της).

Όλοι μαζί συζητούσαν, γελούσαν και έπιναν ποτά, ενώ η εορτάζουσα άνοιξε και ένα μπουκάλι σαμπάνιας για να κεράσει τα οικεία της πρόσωπα.

Παναγιώταρου έξοδος

Παναγιώταρου γιορτή φίλοι

Παναγιώταρου γιορτή

Παναγιώταρου γιορτή Γεωργιάδης

Παναγιώταρου γιορτή Βαλέρια Χοψονίδου