Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ: Με κόκκινο κραγιόν & πορτοκαλί σετ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μιχαλάκη με τον Παπαγεωργίου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δανάη Μιχαλάκη πριν από λίγο διάστημα αποκάλυψε με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πρόκειται σε λίγους μήνες να κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ακολούθησαν κι άλλες αναρτήσεις έπειτα, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, στους πρώτους μήνες της κύησης, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι περιορισμένες. Πολύ πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του πατέρα της σε παράσταση (δείτε εδώ πόσο μοιάζουν), ενώ την Παρασκευή 8/9 εμφανίστηκε, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση, με τον σύζυγό της, σε πρεμιέρα ταινίας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης τους

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε στην avant premiere της ταινίας «Γυρίσματα της Τύχης» του Γούντι Άλεν στην Αίγλη Ζαππείου, όπου παρουσιάστηκε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσαν η Spentzos FIlm σε συνεργασία με το 29ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας.

Η μέλλουσα μανούλα φορούσε ένα υπέροχο πορτοκαλί σατέν σετ φούστα - μπλούζα, με πιο σκουρόχρωμες λεπτομέρειες και σχέδια, με την μπλούζα να δένει στο στήθος και τη φούστα να στενεύει στη μέση, αναδεικνύοντας την κοιλίτσα της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ!

Το μακιγιάζ της ήταν απαλό, σε γήινους τόνους, με το κόκκινο κραγιόν της να κλέβει την παράσταση. Μάλιστα, το είχε συνδυάσει με την κόκκινη τσάντα της.

Και για να μην κουράζεται πολύ τώρα που κουβαλάει ένα μικρό ανθρωπάκι, επέλεξε να φορέσει πέδιλα ώστε να κινείται άνετα.

Ο καλός της, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα μαύρο μακρυμάνικο πουκάμισο, λευκό παντελόνι και μαύρα δετά παπούτσια.

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου

Μιχαλάκη Παπαγεωργίου εγκυμοσύνη