Τέσσερα χρόνια από το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Η συγκινητική ανάρτηση της κόρη του, Μαρία Κλάρας

Δεν τον ξεχνά ούτε στιγμή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα συγκίνησης είναι η σημερινή, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, καθώς συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή. Οι θαυμαστές του δεν τον ξεχνούν ποτέ και τον τιμούν κάθε χρόνο μέσα από τα social media, όπως και η οικογένειά του (δείτε εδώ τα σπαρακτικά λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη, με τον οποίο ήταν χρόνια φίλοι).

Η κόρη του, Μαρία Κλάρα, συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία από κάποια συναυλία του, την ώρα που ερμήνευε στη σκηνή, με χιλιάδες κόσμο από κάτω, και έγραψε στη λεζάντα: «Τέσσερα».

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τα 4 χρόνια από τον θάνατό του

«Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα»

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη προχώρησε το πρωί της Κυριακής 4/9/22, η κόρη του αείμνηστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τρία χρόνια μετά τον απροσδόκητο χαμό του, που βύθισε στο πένθος και την θλίψη όλη την χώρα.

Με αφορμή λοιπόν τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του στις 9/9, η Κλάρα Μαχαιρίτσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που μοιράστηκε πριν λίγο καιρό μαζί του) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για την απουσία του πατέρα της, ενώ μοιράστηκε όλα όσα δεν πρόλαβε να του πει όσο εκείνος ζούσε.

«Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε» και παραδέχθηκε ότι «δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές» ανέφερε, επίσης μεταξύ άλλων...