Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με λίγους συγγενείς και φίλους - Το αστραφτερό vintage νυφικό της αγαπημένης ηθοποιού και οι παράνυμφοι με τα κόκκινα φορέματα

Δεν το γνώριζε κανείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα με λίγους συγγενείς και φίλους - Το αστραφτερό vintage νυφικό της αγαπημένης ηθοποιού και οι παράνυμφοι με τα κόκκινα φορέματα

Το βράδυ του Σαββάτου 9/9 συνέβησαν πολλά! Η Χάρις Αλεξίου έγινε νονά της κόρης της Ζωής Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Πλεμμένου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), η Stan παντρεύτηκε την καλή του, Βέρα Σωτηροπούλου, στην Πάρο (δείτε εδώ τα δάκρυά του μόλις την είδε στην εκκλησία), ενώ την ίδια στιγμή πραγματοποιήθηκε άλλος ένας γάμος στα κρυφά.

Μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον καλό της, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός. Είναι χρόνια μαζί, όμως πάντα κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους ούτε στα social media, επομένως επιθυμία τους ήταν το μυστήριο αυτό να γίνει, επίσης, μακριά από τους παπαράτσι.

Ποια ηθοποιός παντρεύτηκε τον καλό της στα κρυφά

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Λιώση και τον Ντένη Μακρή, τον αδερφό του Άρη Μακρή, οι οποίοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της σειράς "Ταμάμ", όπου πρωταγωνιστούσαν και έκτοτε ερωτεύτηκαν παράφορα.

Ο φίλος τους και γνωστός συγγραφέας, Αντώνης Μιλωνάκης, είναι εκείνος που πρόδωσε τον γάμο τους μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η νύφη φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό μίντι νυφικό με στρας και κόκκινα παπούτσια, που ταίριαζαν απόλυτα με τα φορέματα των παράνυμφων που στέκονταν δίπλα της, και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Γάμος Τζωρτζίνας Λιώση
Πηγή: Instagram

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Τζωρτζίνα Λιώση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή της άρεσε το θέατρο και η ιδέα του ανθρώπου που κάθε φορά που έχει παράσταση βγαίνει και δίνει την ψυχή του στη σκηνή. Όταν ήταν 18 πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων, το Elite. Μόλις τελείωσε το λύκειο ξεκίνησε να δουλεύει περιστασιακά σαν character σε κάποιες διαφημίσεις. Παράλληλα, σπούδαζε Ψυχολογία και Φιλοσοφία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree). Μόλις αποφοίτησε πήγε στη Ρώμη για μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία. Όταν σπούδαζε στη Ρώμη συμμετείχε σε event για τα 130 χρόνια Bulgari. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε διαφημιστικά για trailer καναλιών και για τη Wind.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, το 2010, όταν της πρότειναν να παίξει τον ρόλο της Τζούλιας, μιας Αλβανίδας που ερωτεύεται έναν Ρώσο, στην ταινία του Χρήστο Νικολέρη "Κανένας (2010)", η οποία κέρδισε το Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης το 2010. Το 2012, συμμετείχε στην τούρκικη τηλεοπτική σειρά "Iki Yaka Bir Ismail” (Δύο όχθες, ένα Ισμαήλ)". Το 2013, πρωταγωνίστησε στην ταινία του Βασίλη Κεχαγιά "Η αγάπη έρχεται στο τέλος". Το 2014, υποδύεται την μουσουλμάνα Ντιλέκ, στην τηλεοπτική ελληνο-τουρκική σειρά του ΑΝΤ1, "Ταμάμ".