Ο ένας παντρεύτηκε και περιμένει παιδί και ο άλλος μόλις έκανε μεταγραφή στο ΣΚΑΙ - Οι καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη νέα σεζόν

Ποιοι θα κάνουν ποδαρικό;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι του ΣΚΑΙ με νέο τίτλο εκπομπής, Fay's Time, και ολοκαίνουρια ομάδα στο πλευρό της (δείτε εδώ την αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τα νέα μέλη). Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, και η ίδια είναι πανέτοιμη.

Τα θέματα που θα παρουσιάσει έχουν ήδη ετοιμαστεί, ενώ έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα που θα της κάνουν ποδαρικό. Πρόκειται για δύο άντρες, "μεγάλα" ονόματα στην εγχώρια showbiz. Ο ένας παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό και σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, ενώ ο δεύτερος μόλις έκανε μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση για τους καλεσμένους της Φαίης Σκορδά στην πρώτη εκπομπή της σεζόν

Από αυτή τη Δευτέρα και καθημερινά στις 11.50, «Fay’s time», στον ΣΚΑΪ! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει για να μας κρατά συντροφιά καθημερινά, έχοντας στο πλευρό της, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τη Μαρία Φραγκάκη, τη Μάρτζυ Λαζάρου, τον Αλέξανδρο Κατσαρίδη και τον Άγγελο Βουράκη.

Στο πρώτο Fay’s time της χρονιάς, ποδαρικό κάνει ο Μάρκος Σεφερλής για μία απολαυστική συνέντευξη ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ανοίγει την καρδιά του στη Φαίη και μιλάει για όλα!

Ραντεβού αύριο στις 11:50, για «Fay΄s time»!

Δείτε επίσης: Από την Τσολάκη στη Σκορδά - Οι πρώτες αμήχανες δηλώσεις Φραγκάκη & Κωνσταντάρα για την τηλεοπτική τους μεταγραφή

Φωτογραφίες από το ταξίδι της παρουσιάστρια στην Αίγινα για να προσκυνήσει πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν την πρεμιέρα η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι αστραπή στην Αίγινα για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Παρασκευή 8/9, τρεις μέρες πριν την έναρξη του Fays' Time, φωτογραφίες από την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου του νησιού, κάνοντας αντιληπτό το γεγονός πως βρέθηκε εκεί για να προσκυνήσει.

Φαίη Σκορδά προσκύνημα

Φαίη Σκορδά ταξίδι αστραπή

Φαίη Σκορδά Αίγινα