«Δεν θα...» - Η αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη σε ερώτηση για το νέο πάνελ της Φαίης Σκορδά

Εκείνη φέτος "μετακομίζει" στο MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θα...» - Η αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη σε ερώτηση για το νέο πάνελ της Φαίης Σκορδά

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά φέτος και όπως όλα δείχνουν αλλάζει κανάλι και πλέον θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα (δείτε εδώ ποιος θα βρίσκεται μαζί τους "μετακομίζοντας" από τον ALPHA). Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι Yes, λοιπόν, την τσάκωσε έξω από το στούντιο όπου φωτογραφήθηκε για το νέο της βήμα, και ο δημοσιογράφος του καναλιού θέλησε να της κάνει μερικές ερωτήσεις.

Όταν ρωτήθηκε για τα νέα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο Πρωινό μας (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτά), το οποίο δεν θα λέγεται πια Πρωινό μας (δείτε εδώ το νέο τίτλο), η δημοσιογράφος απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε, συνεχίζοντας την πορεία της. Η μόνη απάντηση που έδωσε ήταν και η ευχή της για τη νέα σεζόν.

Η αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη για το νέο πάνελ στης Φαίης Σκορδά

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα ακόμη», είπε χαρακτηριστικά για το νέο πάνελ της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ και έπειτα επισήμανε: «Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να έχουμε υγεία και να είμαστε αγαπημένοι και ήρεμοι».

Η λιποθυμία της στον αέρα του Πρωινό μας

Σε πανικό βρέθηκαν όλοι στον αέρα του Πρωινό μας το πρωί της Τρίτης 6/6, καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής και την ώρα που μιλούσε η Αφροδίτη Γραμμέλη, άρχισε να μην αισθάνεται καθόλου καλά και ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως η Φαίη Σκορδά έτρεξε προς το μέρος της και για να μην πάρει περισσότερη έκταση το θέμα, αλλά κυρίως για να προστατεύσει την συνάδελφό της, έστρεψε την κάμερα προς τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που την περίμενε και άλλαξε θέμα.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ροή έπρεπε να συνεχιστεί για να τυπικά και τόνισε πως πλέον η δημοσιογράφος συνήλθε και όλα είναι καλά.

Διαβάστε επίσης: Άσχημος καβγάς στο Πρωινό μας για Γραμμέλη & Βουράκη: «Φωνάζει για να μην ακούγομαι εγώ» - Φωνές και νεύρα στο πλατό

«Παιδιά δεν αισθάνομαι καθόλου καλά», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και έπεσε "σβήνοντας" πάνω στα χέρια της στο τραπέζι.

Και η παρουσιάστρια επισήμανε: «Ανθρώπινα συνεχίζουμε την εκπομπή λίγο διαδικαστικά, δεν συμβαίνει κάτι, όλα είναι καλά, είμαστε σε κάποια ένταση».