Happy Day: Έκπληξη στο πλατό για τα γενέθλια του Αντώνη Σρόιτερ - Συγκινημένος στην αναφορά για τα παιδιά του

«Νιώθω τύψεις που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Happy Day: Έκπληξη στο πλατό για τα γενέθλια του Αντώνη Σρόιτερ - Συγκινημένος στην αναφορά για τα παιδιά του

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 11/9, ως ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν. Πρόκειται για την ημέρα των γενεθλίων του ωστόσο, επομένως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν κάτι γι' αυτό.

Έτσι, παρόλο που ο ίδιος είχε ζητήσει να μην του φέρουν τούρτες και να του κάνουν εκπλήξεις, εξαιτίας των καταστροφών που αντιμετωπίζει η χώρα τις τελευταίες ημέρες, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μία τούρτα στα χέρια και εκείνος έσβησε το κεράκι του (δείτε εδώ τις δικές της δηλώσεις στην έναρξη της εκπομπής για τη θλιβερή πραγματικότητα), ενώ δέχθηκε, εμφανώς συγκινημένος, και τις ευχές της συζύγου του, Ιωάννα Μπούκη, και των δύο παιδιών τους.

Η έκπληξη για τα γενέθλια του Αντώνη Σρόιτερ στο πλατό του Happy Day

«Είμαστε σε μια σκατοεποχή αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στην καλή χαρά, με τούρτες...», είπε ο ίδιος αφού φύσηξε πάνω από την τούρτα, εκφράζοντας ταπεινότητα.

Έπειτα, δήλωσε: «Από ένα σημείο και μετά δεν σε επηρεάζουν οι ειδήσεις, από την άλλη, πολύ μαυρίλα. Δεν ξεκινά η σεζόν με καλή διάθεση, υπάρχει μουντίλα. Είμαστε στη σφαλιάρα εδώ και 10 χρόνια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι».

Στη συνέχεια της συνέντευξης προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα και το τηλεοπτικό του μέλλον: «Αυτή είναι η 15η χρονιά στον ALPHA και η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Μου αρέσει το δελτίο, θα ήθελα να το κάνω για κάποια χρόνια ακόμα. Δεν αποφασίζεις εσύ σε αυτή τη δουλειά πότε θα φύγεις. Σου λένε "μας κούρασες εσύ, πήγαινε σπίτι σου να φυτέψεις πατάτες", αλλά δεν έχω κουραστεί, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Σχετικά με το ενδεχόμενο της ενασχόλησής του με την πολιτική, ανέφερε: «Όταν μπήκε η Τσαπανίδου στην πολιτική έπαιζαν συνέχεια τη δήλωσή της. Θα πω ότι δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα ήμουν καλός πολιτικός, όλο αυτό των δημοσίων σχέσεων δεν το έχω πολύ. Δεν το πιστεύω και δεν αφήνω ανοιχτό παράθυρο, δεν το έχω».

Για την οικογένειά του, επισήμανε: «Νιώθω τύψεις που λείπω από τα παιδιά μου. Τώρα ειδικά που άρχισαν τα σχολεία κι εγώ θα επιστρέφω σπίτι όταν πάνε για ύπνο, αυτό με στεναχωρεί. Προσπαθώ να βρω χρόνο πάντα».

Δείτε επίσης: Εξορμήσεις με γιοτ, φαγητό δίπλα στη θάλασσα & καταδύσεις - Ονειρικές διακοπές για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη