Αποκάλυψη: «Παρότι κερδίσαμε τα δικαστήρια, δεν πήραμε ποτέ τα χρήματα...» - Τι συνέβη με το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό

«Ο γιος του, ο Δημήτρης, είναι ένα πολύ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την απόφαση του δικαστηρίου, την αθώωση για τους δύο βιασμούς, αλλά την καταδίκη του για τις δύο απόπειρες, εγκατέλειψε το σπίτι του στο Ψυχικό (δείτε εδώ που μένει τώρα) και άρχισε να πουλάει τα ακίνητά του, ώστε να μπορεί να επιβιώσει, αλλά και να ξεχρεώσει.

Το εξοχικό του στο Σοφικό πουλήθηκε πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ για πόσα χρήματα), ωστόσο η πολιτικός μηχανικός του κτιρίου, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 11/9, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον ηθοποιό.

Αποκάλυψη για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό μετά τον πλειστηριασμό του

«Ένα μέρος της επισκευής του σπιτιού την είχαμε αναλάβει εμείς εδώ ως γραφείο. Περισσότερο ερχόμουν σε επαφή με τη σύζυγό του, την κ. Νίνου. Εκ πρώτης ευγενικοί ήταν. Βέβαια, μετά είχαμε άλλα προβλήματα. Μείναμε απλήρωτοι, παρότι κερδίσαμε τα δικαστήρια, δεν πήραμε ποτέ τα χρήματα, διότι οι κύριοι δεν είχαν ποτέ τα χρήματα να μας τα δώσουν. Εμένα με έπιασε η ευαισθησία να μην προχωρήσουμε σε κατάσχεση, παρότι ο δικηγόρος επέμενε να το κάνουμε. Εγώ ανθρώπινα έλεγα να περιμένουμε, μέχρι που ήρθε όλο αυτό και του τα πήραν άλλοι. Πολλές φορές σκέφτομαι τη σύζυγο και το παιδί του και στεναχωριέμαι. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Από το 2011 έχω να τους δω», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.