Τέλος οριστικά η υποκριτική: Το νέο επαγγελματικό βήμα του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι δυο επιλογές που σκέφτεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση. Ο ηθοποιός που έχει εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας έχει πουλήσει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα για να καταφέρει να ζήσει μαζί με την σύζυγό του.

Η Ελπίδα Νίνου παρά τις κατηγορίες στάθηκε βράχος στο πλευρό του. Μάλιστα, όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα εκείνη ψέλλισε απλά μόνο μια φράση πριν αποχωρήσει γρήγορα από το τηλεοπτικό συνεργείο.

Η απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη για το επαγγελματικό του μέλλον

Όπως ανέφερε η εκπομπή του ALPHA, ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται να ανοίξει καφενείο στα Γιάννενα στον τόπο όπου κατάγεται ή να γίνει οδηγός ταξί.

«Έχει πουλήσει πολλά προσωπικά του αντικείμενα για να μπορέσει να ζήσει. Τα προβλήματά του τα οικονομικά είναι σημαντικά», αναφέρθηκε στο πλατό.

Τι συνέβη με το εξοχικό του στο Σοφικό

Το εξοχικό του στο Σοφικό πουλήθηκε πριν από λίγο καιρό (δείτε εδώ για πόσα χρήματα), ωστόσο η πολιτικός μηχανικός του κτιρίου, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 11/9, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον ηθοποιό.

«Ένα μέρος της επισκευής του σπιτιού την είχαμε αναλάβει εμείς εδώ ως γραφείο. Περισσότερο ερχόμουν σε επαφή με τη σύζυγό του, την κ. Νίνου. Εκ πρώτης ευγενικοί ήταν. Βέβαια, μετά είχαμε άλλα προβλήματα. Μείναμε απλήρωτοι, παρότι κερδίσαμε τα δικαστήρια, δεν πήραμε ποτέ τα χρήματα, διότι οι κύριοι δεν είχαν ποτέ τα χρήματα να μας τα δώσουν. Εμένα με έπιασε η ευαισθησία να μην προχωρήσουμε σε κατάσχεση, παρότι ο δικηγόρος επέμενε να το κάνουμε. Εγώ ανθρώπινα έλεγα να περιμένουμε, μέχρι που ήρθε όλο αυτό και του τα πήραν άλλοι. Πολλές φορές σκέφτομαι τη σύζυγο και το παιδί του και στεναχωριέμαι. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ καλό παιδί. Από το 2011 έχω να τους δω», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.