«Όχι, δεν ισχύει αυτό. Ο Δημήτρης είναι...» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας διέψευσε τη φήμη που κυκλοφορεί για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Στενοχωριέμαι για την οικονομική του δυσχέρεια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όχι, δεν ισχύει αυτό. Ο Δημήτρης είναι...» - Ο Σπύρος Μπιμπίλας διέψευσε τη φήμη που κυκλοφορεί για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη

Έγινε γνωστό, μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, και την αθώωσή του για τους δύο βιασμούς, αλλά την καταδίκη του για τις δύο απόπειρες, πως ο ηθοποιός βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο όσον αφορά στα οικονομικά του και πλέον έχει στραφεί σε διαφορετικές λύσεις για να μπορεί να επιβιώσει (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα).

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο ο ηθοποιός παλαιότερα είχε πολύ καλές σχέσεις, και ο ίδιος απάντησε για τις επαφές τους πλέον, ενώ αποκάλυψε τα συναισθήματά του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, διέψευσε και τη φήμη που κυκλοφορεί για τον γιο του, Δημήτρη (δείτε εδώ την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απόφαση του δικαστηρίου).

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον γιο του, Δημήτρη

«Με έχουν πληγώσει με όλα αυτά που έχουν γίνει. Δεν έχουμε επαφή πια. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια. δεν γνωρίζω και δεν θέλω να σχολιάσω οτιδήποτε αφορά στη ζωή του Πέτρου από εδώ και πέρα. Στενοχωριέμαι για την οικονομική δυσχέρεια του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά ο κάθε άνθρωπος διαγράφει τη μοίρα του», είπε αρχικά.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο γιος του ηθοποιού δυσκολεύεται να βρει δουλειά, επισήμανε: «Όχι, δεν ισχύει αυτό. Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και είναι πάντα σε μία ομάδα από τις καλύτερες που υπάρχει αυτή τη στιγμή και από όσο γνωρίζω διαπρέπει, με έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες που έχουμε».