"Επίθεση" Τζούλια Νόβα σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι ακόμα παρουσιάστρια; Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι»

Με αφορμή σχόλια που είχαν γίνει στο Pop Up

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα παραχώρησε η Τζούλια Νόβα, η οποία σήμερα ζει στιγμές ευτυχίας δίπλα στον σύζυγό της και στο μωράκι της που έχει μεγαλώσει πολύ (δείτε εδώ). Το μοντέλο, μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Έκανε αποκαλύψεις, ενώ μίλησε με σκληρά λόγια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή την "λάσπη" που της είχε ρίξει μετά από συνέντευξη που είχε δώσει όταν παρουσίαζε την εκπομπή Pop Up στον ALPHA.

«Έκλαιγα αρκετές φορές στα καμαρίνια στον Τροχό της Τύχης. Υπήρξε και μία φορά που αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε γενικά τα γυρίσματα επειδή αισθανόμουν απόλυτη πίεση. Μου ερχόταν να λιποθυμήσω. Προφανώς έπαθα κρίση πανικού», δήλωσε αρχικά η σχετικά με τα γεγονότα που έγιναν γνωστά για το τηλεπαιχνίδι που συμμετείχε..

Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της: «Δεν με άφηνε να κάνω τίποτα γι αυτό αισθανόμουν καταπιεσμένη. Όταν ο άλλος σε περιορίζει και δεν σε αφήνει να κάνεις αυτό που αγαπάς, λογικό είναι αλλά επιλογές είναι αυτές. Είχαμε επικοινωνήσει μετά το περιστατικό που του είχε συμβεί (δείτε εδώ), αλλά από τότε δεν ξαναμιλήσαμε».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί: «Είχα δεχτεί προτάσεις από 2-3 άτομα που ήθελαν να μου δώσουν εκπομπές, αλλά ήθελαν να κάνω κι άλλα πράγματα, τα οποία εγώ δεν ήμουν διατεθειμένη να κάνω. Μου είπαν ότι θα μου δώσουν εκπομπή, αλλά πως όλα αυτά θέλουν θυσίες και χωρίς θυσίες καμία δεν παίρνει εκπομπή. Δεν συμφωνών, αλλά αυτό που είπαν. Μετά είχα άλλον έναν που ήθελε να πλαγιάσω μαζί του».

Η "επίθεση" της Τζούλιας Νόβα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο τέλος της συνέντευξη τους, η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να κάνει "επίθεση" στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας πως έχει κακία μέσα της.

«Δεν μου άρεσε η εκπομπή που έκανε πέρσι, πρόπερσι. Είχε πολύ αρνητικό κουτσομπολιό και έλεγε κι αυτή, που δεν είναι σωστό και για την ίδια την παρουσιάστρια να εκφράζεται και να μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο. Ήταν μία εκπομπή που απέφευγα να βλέπω. Είναι ακόμα παρουσιάστρια; Η Ηλιάνα δεν είναι του γούστου μου και του στυλ μου. Είναι κακιά, είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Έχει σχολιάσει και εμένα χωρίς κανέναν μα κανέναν λόγο. Και είχα παραχωρήσει συνέντευξη σε εκείνη. Το τι λάσπη έριξε, το κοιτούσα μετά και έλεγα από που κι ως που. Βλέπω ότι έχει κακίες μέσα της», είπε.

Η απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη

Μετά την προβολή του βίντεο, το λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία συμμετείχε την περίοδο εκείνη στην εκπομπή Pop Up και είχε μιλήσει επίσης αιχμηρά κατά του μοντέλου - δείτε εδώ.

«Είχε δώσει μια συνέντευξη και κάτι είχε ειπωθεί σε σχέση με τα όνειρά της. Κάτι είχε ειπωθεί επί προσωπικού από όλους μας, δεν ήταν μόνο η Ηλιάνα. Βλέπω ότι την έχει πειράξει πάρα πολύ και θυμάμαι ότι και τότε είχε θυμώσει και είχε στεναχωρηθεί.

Θεωρώ πως ήταν λίγο παραπάνω τσιμπημένο το σχόλιο και ενδεχομένως ήταν και προσβλητικό για την κοπέλα. Δεν το συνέχισε τότε, εξέφρασε μια δυσαρέσκεια. Το σχόλιο που είχαμε κάνει τότε ήταν παραπάνω αιχμηρό απ’ ότι θα έπρεπε. Ήταν προσβλητικό για την κοπέλα. Το σχόλιό μας ξεπέρασε το όριο, την προσέβαλε και ήταν λάθος μας», είπε μεταξύ άλλων.