Μέλισσες: Μεγάλη συγκίνηση στην συναυλία - Ενός λεπτό σιγή στην έναρξη για την Θεσσαλία, τις φωτιές και τον Αντώνη

Βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μέλισσες: Μεγάλη συγκίνηση στην συναυλία - Ενός λεπτό σιγή στην έναρξη για την Θεσσαλία, τις φωτιές και τον Αντώνη

Το βράδυ της Τρίτης 12/9 πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο η συναυλία του συγκροτήματος Μέλισσες, για τα παιδιά της ένωσης "Μαζί για το παιδί". Ο Χρήστος Μάστορας με τους συνεργάτες του χάρισαν μια μοναδική βραδιά στον κόσμο που πήγε να τους ακούσει.

Το παρών έδωσαν αρκετά γνωστά πρόσωπα, ανάμεσα τους ο Tom Hanks και η Rita Wilson με την οποία ο καλλιτέχνης έχει συνεργαστεί σε τραγούδια.

Συγκίνηση ωστόσο προκάλεσε η κίνηση τους στην έναρξη της συναυλίας να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή για τις φονικές πλημμύρες στην Θεσσαλία, τις φωτιές στην Ελλάδα αλλά και για τον άδικο χαμό του 36χρονου Αντώνη στο Λιμάνι του Πειραιά.

«Μια παύση για τη Θεσσαλία, τον Έβρο, τη Ρόδο, τους συμπολίτες μας που έμειναν χωρίς σπίτι, που έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους τη χώρα, για τα δάση που κάηκαν και για τον Αντώνη που ήρθε αντιμέτωπος με το χέρι της μηχανής», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο κοινό.

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Χρήστος Μάστορας μαζί με τα μέλη του συγκροτήματος παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μιλώντας για την βραδιά, για τα προσωπικά τους αλλά και τα επαγγελματικά.

«Είναι ένα πολύ ευτυχές γεγονός, πάντα χαίρομαι όταν τους βλέπω και που μας στηρίζουν στην προσπάθεια που γίνεται εδώ πέρα», είπε ο τραγουδιστής για την παρουσία του Tom Hanks και της Rita Wilson.

Δείτε επίσης: «Κάθε χρόνο βγαίνουν οι Μέλισσες!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Πέτρου Πυλαρινού για τα βραβεία ΜΑD

Στιγμές από την συναυλία των Μελισσών

Πανζουρλισμός στη συναυλία του Χρήστου Μάστορα με πρόταση γάμου

Ένα απρόσμενο γεγονός έλαβε χώρα στην τελευταία συναυλία του Χρήστου Μάστορα με τις Μέλισσες στα Χανιά της Κρήτης. Ο frontman γονάτισε πάνω στη σκηνή, καλώντας και τα άλλα δύο μέλη της μπάντας να τον ακολουθήσουν και ξεφώνησε μία πρόταση που μόνο χαμόγελα προκάλεσε.

Όχι, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε (δείτε ωστόσο την πρόταση γάμου σε συναυλία του Ηλία Βρεττού)! Ο ίδιος στην καλοκαιρινή του περιοδεία εμφανίζεται μαζί με την Αναστασία, το κορίτσι που έγινε γνωστό από το Tik Tok και έχει κάνει τεράστια επιτυχία με τα τραγούδια της, και παρατηρώντας πόση χημεία έχουν στο stage σκέφτηκε πως θα έκαναν ωραίο σχήμα για τις εμφανίσεις τους στα μπουζούκια κατά την χειμερινή περίοδο.

Έτσι, λοιπόν, όλοι μαζί της ζήτησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους, με την ίδια να λέει αμέσως το "ναι" και να αγκαλιάζεται με τον καλλιτέχνη και την ομάδα του.

@melissestheband

@Anastasia @Enastron Athens#staytuned #melisses #anastasia #enastron

♬ πρωτότυπος ήχος - melissestheband