Τα γυρνάει ο Τριαντάφυλλος για την Κάκκαβα - «Είμαστε και οι τέσσερις τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και...»

Τι είπε από την άλλη η Τσαλαπάτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα γυρνάει ο Τριαντάφυλλος για την Κάκκαβα - «Είμαστε και οι τέσσερις τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και...»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της ομάδας Καλοκαίρι Yes, σε ερώτηση που τους έγινε σχετικά με την είσοδο της Νάταλι Κάκκαβα στην παρέα τους με τον ρόλο ωστόσο της παρουσιάστριας. Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να μιλήσει με αιχμηρά λόγια, κάτι που έκανε και η Μαριάντα Πιερίδη, δείχνοντας καθαρά πως κάτι τέτοιο δεν θα τους άρεσε καθόλου (δείτε εδώ τις δηλώσεις τους).

Τα λόγια τους και γενικά η αντίδραση τους συζητήθηκαν έντονα και αρνητικά από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παίρνει θέση μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Τα γυρνάει ο Τριαντάφυλλος για την Κάκκαβα

Μετά από το χαμό, η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar τους συνάντησε ξανά έξω από τα στούντιο, με τον Τριαντάφυλλο να κάνει εκ νέου δηλώσεις και να τα... γυρνάει.

«Εγώ προσωπικά είπα γενικά είμαστε μια παρέα που είμαστε και οι τέσσερις τελείως άβγαλτοι σε αυτή τη δουλειά και όποιος θέλει να έρθει στην παρέα μας καλοδεχούμενος, αλλά όποιος θέλει να το παίξει σε εμάς καλύτερα να μην έρθει, αυτό εννοούσα. Δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθει η Ναταλί, είναι και φίλη μου. Δεν είχα πει κάτι για την συγκεκριμένη. Δεν υπάρχει κάποιος εκνευρισμός από το κανάλι. Εκνευρισμός για ποιο λόγο;», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Δεν θυμάμαι να είπα κάτι που να ενόχλησε. Στην εκπομπή μας δεν έχουμε ρόλους και χτυπάει άσχημα η λέξη παρουσιάστρια, όχι Κάκκαβα», είπε από πλευρά της η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η αντίδραση του συζύγου της Κάκκαβα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, έπαιξαν το θέμα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παίρνει θέση και να απαντάει πως δεν έχει τεθεί κανένα θέμα για κεντρική παρουσιάστρια δικαιολογώντας την αντίδραση τους μιλώντας για τηλεοπτική απειρία.

«Δεν έχει τεθεί πρώτο όνομα ποτέ. Με στενοχωρεί, νομίζω ότι είναι μία τηλεοπτική απειρία γιατί πολύ έξυπνα η δημοσιογράφος ρώτησε αν θα είναι κεντρική - που επαναλαμβάνω ποτέ δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα - κι αντί να το προσπεράσουν με τρόπο, είπαν "να κάτσει σπίτι της"», απάντησε χαρακτηριστικά.