Νέα εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες - Έφυγε από Ελλάδα

Βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νέα εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες - Έφυγε από Ελλάδα

Στην Ελλάδα βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Γεωργούλης λόγω της καταστροφής στην Θεσσαλία από τις πλημμύρες, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που έριξε πολλούς τόνους νερό με αποτέλεσμα πολλά χωριά να είναι αυτή την στιγμή βυθισμένα.

Μάλιστα, είχε κάνει και την πρώτη του δήλωση μετά τις καταγγελίες εναντίον του, σχετικά με τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους νεκρούς ανθρώπους, ζώα και κατεστραμμένες περιουσίες.

Η εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη

Μετά λοιπόν τις σοβαρές καταγγελίες, ο Αλέξης Γεωργούλης απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια επιβίβασής του με προορισμό το Στρασβούργο.

Ποια ήταν η πρώτη εμφάνιση

Ο ίδιος βρέθηκε το καλοκαίρι στην Κύθνο όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές και συναντήθηκε με την καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου. Οι δυο τους ήρθαν κοντά όταν συμμετείχαν στην σειρά Είσαι το ταίρι μου, και έχουν αναπτύξει μια δυνατή φιλία.

Μάλιστα, όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για την υπόθεση τον στήριξε, ωστόσο αν αποδειχθεί πως έγινε τα όσα τον καταγγέλλουν, τα σταθεί στο πλευρό του θύματος - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Σε πλάνα που έδειξε η εκπομπή Καλοκαίρι #YES, οι δυο τους βρέθηκαν σε ταβέρνα του νησιού, με την κάμερα να τους απαθανατίσει. Ο Αλέξης Γεωργούλης μάλιστα, ήταν παραμελημένος αφού έχει αφήσει τα μούσια του και να μαλλιά του να μακρύνουν πολύ, ενώ ήταν και μαυροφορεμένος.

Δείτε επίσης: «Θέλετε την αλήθεια;» - Η Ελένη Χρονοπούλου "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της μήνες μετά την καταγγελία στον Αλέξη Γεωργούλη