Σκορδά για Κουτσελίνη: «Έτυχε φέτος να είμαστε απέναντι, τι σημαίνει ότι θα μου θύμωνε; Μου λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι»

Ο ανταγωνισμός για τα νούμερα τηλεθέασης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σκορδά για Κουτσελίνη: «Έτυχε φέτος να είμαστε απέναντι, τι σημαίνει ότι θα μου θύμωνε; Μου λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι»

Το πρωί της Τετάρτης 13/9 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο ΣΚΑΙ, Fay's Time, συζητήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών και η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο, αναφερόμενη, μάλιστα, σε ένα νέο πρόσωπο που έχει αυτή τη σεζόν απέναντί της.

Ο λόγος για τη Ζήνα Κουτσελίνη. Οι δύο γυναίκες ξεκινούν τις εκπομπές τους περίπου την ίδια ώρα, με διαφορά πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να γίνεται αυτόματα η σύγκριση όσον αφορά στα ποσοστά που αγγίζει η κάθε μία. Παρόλα αυτά, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει για την σχέση τους και πώς αντιμετωπίζει εκείνη την φίλη της μετά από αυτή τη συνθήκη.

Δείτε επίσης: «Ήταν μια ημέρα με μεγάλη αμηχανία λόγω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά μετά την πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά για τον ανταγωνισμό με την Ζήνα Κουτσελίνη

«Είμαι τυχερή που έχω κάποιους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και παραμένει ωραία η σχέση. Σε όλα τα χρόνια μου αυτό μου έρχεται. Με τη Ζήνα είναι πραγματική η σχέση. Έτυχε φέτος να είμαστε απέναντι, τι σημαίνει ότι θα μου θύμωνε ή ότι εγώ θα τη δω ανταγωνιστικά; Δεν πάει καν το μυαλό μου. Πολλές φορές μου λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι. Μετά από τόσα χρόνια δεν θα αλλάξω. Ζούμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη, ας μην το πάμε εγωκεντρικά. Είμαστε τυχεροί, κάνω τον σταυρό μου, κάνω μια δουλειά που αγαπώ, όλα καλά. Οι εποχές που έκαναν εκπομπή με τη Ζήνα Κουτσελίνη ήταν διαφορετικές. Μιλούσαμε για νούμερα 30% και 40%, όχι 11%,12% και 17%», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ισχύει ότι έκανες ένα ραντεβού σε ένα άλλο κανάλι και σου είπε κάποιος "Μην πας στη Φαίη;"» - Αμηχανία με την ερώτηση της Σκορδά στη Φραγκάκη