«Υπέροχη γυναίκα μου...» - Η υπόσχεση του Ευθύμη Ζησάκη κάτω από τις φωτογραφίες του γάμου με τη Χρύσα Παπαλελούδη

Η τρυφερή αφιέρωση μέρες μετά το μυστήριο στο Λαγονήσι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευθύμης Ζησάκης
Instagram / Ευθύμης Ζησάκης

Ο Ευθύμης Ζησάκης παντρεύτηκε την καλή του, Χρύσα Παπαλελούδη, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι. Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν μαζί τους την πιο ευτυχισμένη τους ημέρα, από την τελετή μέχρι και το γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο δεξιώσεων στην παραλιακή.

Πέρασαν μερικές ημέρες μέχρι ο ηθοποιός να πραγματοποιήσει την πρώτη του ανάρτηση για το γεγονός, μέχρι που την Τετάρτη 13/9 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πλήθος φωτογραφιών από εκείνη την ημέρα, συνοδεύοντάς τες με την πιο τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του.

Η αφιέρωση του Ευθύμη Ζησάκη στη σύζυγό του και οι φωτογραφίες από τον γάμο τους

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα και τις ευχές σας!

Εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε την αγάπη άνευ όρων και ορίων, την μαγεία του γάμου με τον άνθρωπο που γεννά την αγάπη μέσα σας!

Υπέροχη γυναίκα μου,

στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις, σ’ευχαριστώ που με σπρώχνεις στα όνειρα μου, σ’ ευχαριστώ που συμπληρώνεις κάθε μου σκέψη !

Θα φροντίσω με κάθε τρόπο να είσαι ευτυχισμένη, δημιουργική και υπερήφανη για την οικογένεια μας!

Σ' αγαπώ 03.09.23», έγραψε (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο).

Η ιδιαίτερη μπομπονιέρα τους

Στην δεξίωση σε κάθε τραπέζι υπήρχε για τον κάθε καλεσμένο και μια μπομπονιέρα στο πιάτο του η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή. Πάνω έγραφε «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Ευθύμης Ζησάκης μπομπονιέρα γάμου

«Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι... Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας. Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο. Οι συγκρούσεις με την έννοια της σύγκρουσης. Υπάρχει σαφώς κάποια διαφωνία η οποία είναι εύλογη και η οποία με την συζήτηση, γίνεται ευθεία. Συγκατοικούμε με την Χρύσα, δεν φοβάμαι καθόλου τον γάμο», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός για την πλέον σύζυγό του.