Μετακόμισε μετά το διαζύγιο της: Αυτό είναι το νέο σπίτι της Σταυρούλας Χρυσαειδή (Βίντεο)

«Μιλάω με ένα παιδί»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μετακόμισε μετά το διαζύγιο της: Αυτό είναι το νέο σπίτι της Σταυρούλας Χρυσαειδή (Βίντεο)

Λίγο μετά την περιπέτεια υγείας που είχε (δείτε εδώ τι έπαθε), η Σταυρούλα Χρυσαειδή άνοιξε την πόρτα του νέου της σπιτιού στην κάμερα του Breakfast at Star. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, είχε έναν γάμο λίγων μηνών, έναν γάμο express θα έλεγε κανείς, αφού πλέον έχει πάρει διαζύγιο από τον - πρώην - άντρα της και μαζί με αυτό, πήρε και τα πράγματά της από το σπίτι του κι έφυγε.

Μετά, λοιπόν, την επιστροφή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ξεκίνησε να «συμμαζεύει» το σπίτι αυτό και πλέον μένει μέσα! Μάλιστα, όπως η ίδια ανέφερε on camera ο ρεπόρτερ της εκπομπής θα ήταν ο πρώτος άντρας που θα κοιμόταν σπίτι της μιας και... θα τον φιλοξενούσε - και καλά - για τις ανάγκες του ρεπορτάζ!

Το νέο σπίτι της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Παναγιώτη Τριβιζά

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή πριν από λίγο καιρό παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Κακογιάννη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε πρώτη φορά και στον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβιζά, ποια ήταν η αιτία αλλά και πως βλέπει το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης.

Πέρσι σε μία αντίστοιχη φωτογράφιση καθόταν ένας άνθρωπος δίπλα σου, ο πρώην σύζυγός σου. Για ποιο λόγο δεν είναι εδώ σήμερα;

Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια «θέλω». Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Δείτε εδώ την συνέντευξη που μας είχαν παραχωρήσει από κοινού.

Αυτό δεν το περιμένατε πριν γίνει ο γάμος; Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Αυτός ήταν ο κύριος λόγος...» - Αποκαλύπτει πρώτη φορά γιατί χώρισε με τον Παναγιώτη Τριβιζά

Αυτή την ερώτηση μου την κάνουν πολύ συχνά. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, ίσως να μην το έκανα, επειδή ξέρω ότι κι εκείνος δεν ήθελε να παντρευτεί και μετά να χωρίσει. Αλλά βγαίνοντας από το Survivor ήμουν στα χαμένα -αυτό μπορούν να το καταλάβουν μόνο οι υπόλοιποι παίκτες, που το έχουν βιώσει. Από εκεί που ήμουν κλεισμένη σε ένα μέρος, και πήγα να πάρω μία ανάσα, αμέσως μετά έπεσα κατευθείαν σε προετοιμασίες και πιέστηκα ξανά με κάποια πράγματα. Δεν είχα το χρόνο ούτε να σκεφτώ τι θέλω, και αυτό φάνηκε μετά από λίγο διάστημα, όταν άρχισα να ηρεμώ και καθάρισε το μυαλό μου.

Είπες ότι ο πρώην σύζυγός σου δεν ήθελε να παντρευτεί και να χωρίσει. Εσύ ήθελες κάτι τέτοιο; Δεν σε πείραξε;

Εννοείται ότι ήταν περίεργο και για μένα, προφανώς και σκεφτόμουν στο φετινό παιχνίδι ότι στενοχώρησα έναν άνθρωπο με τον οποίο ήμουν πεντέμισι χρόνια. Το γεγονός ότι παίρνεις μια απόφαση, δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη.

Βλέπεις ζεστά το ενδεχόμενο μιας καινούριας σχέσης;

Δεν ξέρω αν είμαι σε φάση αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις κιόλας. Τώρα θέλω να κοιτάξω περισσότερο την καριέρα μου, να φτιάξω τη ζωή μου γενικά, και εννοείται πως άμα έρθει κάτι καινούριο, είναι καλοδεχούμενο.

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ.